ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
epitiximenoi anthropoiΜερικές φορές στην ζωή μας δεν γίνεται να στηριζόμαστε σε άλλους και πρέπει να βρούμε τον δρόμο μόνοι μας. Αυτό μπορεί να είναι σε καθημερινή βάση, από πολύ σημαντικά πράγματα έως και μικρές συνήθειες μας. Δοκίμασε να λες αυτά τα λόγια καθημερινά για να είσαι  επιτυχημένος.

Πες στον εαυτό σου αυτά τα λόγια για να είσαι επιτυχημένος!

Ένα απο τα μεγαλύτερα προσόντα που μπορείς να έχεις είναι η ανεξαρτησία. Όσο αυτό γίνεται βέβαια. Άμα μπορείς να συνεφέρεις και να εμπνέεις τον εαυτό σου με τέτοια λόγια, δύσκολα θα βρεις εμπόδιο που δεν θα ξεπεράσεις. Και όπως κατάλαβες άμα το κάνεις αυτό πολύ πιθανόν να επιτύχεις στην ζωή σου. Θέλεις περισσότερες συμβουλές για επιτυχία; Δες επίσης: 5 Ασκήσεις για να εκπαιδεύσεις το μυαλό σου για την ευτυχία & την επιτυχία!

1. Πρέπει να εκτιμάω αυτά που έχω

erotimata tis zois siloueta
Διάλεξε μερικά πράγματα για τα οποία είσαι ευγνώμων. Πολλές φορές είναι εύκολο να δώσουμε προσοχή στα πράγματα τα οποία δεν έχουν πραγματική σημασία. Υπάρχουν τόσο πολλά για τα οποία θα έπρεπε να χαιρόμαστε άλλα επιλέγουμε να τα προσπερνάμε. Μπορείς να φτιάξεις μια λίστα με αυτά που εκτιμάς και να στα υπενθυμίζεις κάθε ημέρα για να παίρνεις δύναμη.

2. Ποιοί είναι οι στόχοι μου για σήμερα;

xartaki these stoxous kinita
Είναι σημαντικό να ξεκινάς την ημέρα σου και να ξέρεις ήδη ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να κάνεις. Και δεν εννοώ τα ασήμαντα. Μιλάω για εκείνα που δεν πρέπει με τίποτα να παραμελήσεις σήμερα. Αυτά που σε πάνε μπροστά ως άντρα και άνθρωπο. Έτσι θα ξέρεις απο την αρχή σε τι να δώσεις την πλήρη προσοχή σου και τι θα απορρίψεις- αφήσεις. Με αυτό τον τρόπο θα βελτιώνεσαι συνεχώς και δεν θα κάνεις βήματα προς τα πίσω. Άσε που όταν θα πετυχαίνεις τους ημερήσιους στόχους σου θα νιώθεις και ικανοποίηση. Για αυτό γράφε σε ένα χαρτί ή κάπου που θα το θυμηθείς στην αρχή της ημέρας τους στόχους σου και δώσε τους βάση.

3. Πρέπει να μην δώσω άλλη σημασία

antras dialogizetai iremei dasos
Υπάρχουν γεγονότα ή τσακωμοί μερικές φορές που μας παίρνουν όλη την προσοχή μας και μας φέρνουν αρνητικότητα. Το να μην αποδεχόμαστε μια κατάσταση και να συνεχίζουμε να βράζουμε όλη την μέρα μόνο κακό μας κάνει. Πρέπει να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσεις κάτι να φύγει. Κάνε οτι μπορείς με το πρόβλημα για να το φτιάξεις και μετά απλά άστο να φύγει. Το ίδιο ισχύει με τους τσακωμούς, μην χαλάς όλη την ημέρα σου για κάτι τέτοιο. Όσο γρηγορότερα συγχωρέσεις τόσο καλύτερα θα είσαι μετά. Μην ξεχνάς μπορεί το φταίξιμο να μην είναι δικό σου αλλά η ευθύνη για το πως θα νιώσεις μετά είναι.

4. Ήρθε η ώρα να χαλαρώσω

antras iremei tzaki kafes
Πρέπει να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου πότε είναι η ώρα να χαλαρώσει και να απολαύσει τους καρπούς των κόπων του. Δεν γίνεται όλη την χρονιά να είσαι εργασιομανής. Σίγουρα το να πετύχεις θέλει χρόνο και κόπο. Ωστόσο πρέπει να αναγνωρίζεις πότε είναι η στιγμή να ξεκουραστείς και λίγο. Η ζωή θέλει ισορροπία όχι μόνο δουλειά. Όταν βλέπεις οτι δεν αποδίδεις άλλο και χρονοτριβείς ίσως ήρθε η ώρα να κλείσεις την ημέρα. Ούτως η άλλως δεν αρκεί να είσαι επιτυχημένος, πρέπει να είσαι και ευτυχής.

5. Τα πράγματα θα βελτιωθούν

koupa xamogela kosmos
Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Πολλές φορές είναι πιεστικά και τα εμπόδια αμέτρητα. Όμως δεν θα είναι αυτό το τέλος μας. Πρέπει να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου οτι παρότι μπορεί αυτή κάποια στιγμή να νιώθεις λες και είναι το τέλος του κόσμου, θα υπάρξουν καλύτερες στιγμές. Δεν πρέπει να τα παρατήσεις με τίποτα. Η δομή της ζωής την κάνει έτσι που θα έχουμε πολλά άσχημα πράγματα να αντιμετωπίσουμε κάποια στιγμή. Όποιος και όπου και να είμαστε. Για αυτό θυμήσου το και προχώρα προς τα εμπρός όχι προς τα πίσω. Τα πράγματα θα βελτιωθούν. Κάτι που σου φαίνεται δύσκολο σήμερα θα σου φαίνεται παιχνιδάκι μελλοντικά.
Τις συγκεκριμένες ερωτήσεις και ομιλίες με τον εαυτό μου τις κάνω κάθε ημέρα σχεδόν. Μου δίνουν μεγάλη δύναμη και πολλούς άλλους ανθρώπους επίσης. Για να είσαι επιτυχημένος καλό είναι να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις συχνά για να βελτιώνεσαι. Εύχομαι να βοηθήσουν και εσάς όσο βοήθησαν εμένα!
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top