ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
jeff bezosΟι περισσότεροι άνθρωποι μεγαλώνοντας θέλουν να γίνουν κάποιο σημαντικό πρόσωπο. Μεγάλοι γιατροί, επιχειρηματίες, διευθυντές, αλλά και οτιδήποτε θα μπορούσε να τους
αποφέρει χρήματα και κύρος. Φυσικά δεν μπορεί κανείς να τους αδικήσει. Δυστυχώς όμως δεν έχουν καταφέρει όλοι να το πετύχουν. Αυτό είναι το κακό της υπόθεσης.
Υπάρχουν όμως κάποια που τα έχουν καταφέρει πραγματικά. Μερικοί διευθυντές της Αμερικής, κατά την πορεία τους προς την δόξα έμαθαν αρκετά πράγματα. Αυτό τους έκανε πιο σοφούς και έχουν αρκετά πράγματα να πουν στους υπόλοιπους. Έτσι βρήκα 14 φράσεις που έχουν πει κάποιοι επιτυχημένοι διευθυντές της Αμερικής για να τις μοιραστώ μαζί σου.

14 Αποσπάσματα που έχουν πει επιτυχημένοι διευθυντές!


Hock Tan, Broadcom

sumvoules kariera
Ο Hock Tan είπε ότι είναι πολύ καλό να καινοτομούμε και είναι υπέρ αυτού. Θέλει όμως να έχει κέρδος από αυτήν την καινοτομία για να έχουν κέρδος και οι επενδυτές. Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους διευθυντές, καθώς ο ετήσιος μισθός του ανέχεται στα 103,2 εκατομμύρια δολάρια.

Les Moonves, CBS

sumvoules epituxia
«Στην επιχείρηση είναι πιο σημαντικό να συμπορευόστε με άλλους ανθρώπους, παρά να είμαστε πιο έξυπνοι από αυτούς. Είναι πολύ καλύτερα όταν το κάνουμε.» Αυτά είναι τα λόγια ενός ανθρώπου που με αυτή τη λογική κατάφερε να φτάσει τα 69.3 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

W. Nicholas Howley, TransDigm

tips sunenteksi
«Πρέπει να μένουμε συγκεντρωμένοι τόσο στις λεπτομέρειες τις αξίας μιας δημιουργίας, όσο και στην διαχείριση του ισολογισμού του.» Αυτά ήταν τα λόγια του Nicholas Howley του οποίου ο μισθός ανέρχεται στα 61 εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο.

Jeff Bewkes, Time Warner

tips epituxia
Ο Jeff Bewkes έχει ετήσιο εισόδημα 49 εκατομμύρια δολάρια και τα παρακάτω είναι τα λόγια που έχει να πει. «Το EQ είναι ισάξιο με το IQ. Συναισθηματική νοημοσύνη και πνευματική νοημοσύνη. Δεν εννοώ ότι είναι το είναι ο ίδιο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι το ίδιο σημαντικά. Οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι που έχω δει στον χώρο μου και σε άλλες εταιρίες, δεν προσλήφθηκαν μόνο επειδή είχαν υψηλό IQ. Αυτό που τους βοήθησε περισσότερο είναι το EQ.»

Stephen Kaufer, TripAdvisor

stephen kaufer
«Το πιο έξυπνο πράγμα που κάναμε ήταν να πάρουμε την μηχανή που μπορεί να έχει ένα καλό προβάδισμα στις online υπηρεσίας πρακτορείων. Έτσι είχαμε χρήστες που τους αρέσει να γράφουν κριτικές και χρήστες που θέλουν να τις διαβάζουν. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε ο,τι κάνουν οι μηχανές αναζήτησης, μάθαμε πως να αγοράζουμε την κινητικότητα και κάναμε μια δοκιμαστική διαδικασία.» Αυτά είναι ο Stephen Kaufer του οποίου ο ετήσιος μισθός αγγίζει τα 47,9 εκατομμύρια δολάρια.

Indra Nooyi, PepsiCo

tips kariera
«Βοήθησε τους γύρω σου να αναπτυχθούν. Το μεγαλείο δεν προέρχεται από μια θέση αλλά από την βοήθεια για να φτιάξεις το μέλλον. Όλοι αυτοί που βρισκόμαστε σε θέσεις εξουσίας, έχουμε την υποχρέωση να βοηθάμε τους υπόλοιπους.» Η Indra Nooyi έχει ετήσιες απολαβές 31,1 εκατομμύρια δολάρια.

Debra Cafaro, Ventas

debra cafaro
«Το να είσαι ηγέτης είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Συνεχίζω να προσπαθώ, να μαθαίνω και να γίνω καλύτερη κάθε μέρα, να μαθαίνω από τα λάθη μου και να ακούω τους ανθρώπους που με νοιάζει.» Ο ετήσιος μισθός της Debra Cafara ανέρχεται στα 25,3 εκατομμύρια δολάρια.

Marillyn Hewson, Lockheed Martin

merillyn hewson
«Κάνε την δουλειά του σήμερα, αλλά όταν έρχεται μια ευκαιρία, αν έχει νόημα να την αρπάξεις. Μην περιμένεις με σταυρωμένα τα χέρια.» Ο μισθός της ετησίως ανέρχεται στα 22,9 εκατομμύρια δολάρια.

Mary Bara, General Motors

mara bara
Ο μισθός της είναι 22 εκατομμύρια δολάρια και τα λόγια που είχε να πει είναι τα εξής: «Αν δεν αγαπάς την δουλειά σου, αν νομίζεις ότι δεν παίρνεις αρκετά ή ότι δεν είναι πρόκληση ή ότι δεν είναι κάποια εκπληκτική δουλειά, θα πρέπει να το αλλάξεις.»

Phebe Novakic, General Dynamics

phebe novakic
«Τα αποτελέσματα έχουν σημασία και τα αποτελέσματα είναι στο τέλος της ημέρα. Αυτό είναι που έχει πραγματική σημασία.» Ο μισθός της διευθυντή είναι 21,5 εκατομμύρια δολάρια.

Jeff Bezos, Amazon.com

jeff bezos
Όλοι γνωρίζουμε το Amazon και ο διευθυντής του είναι ο Jeff Bezos. Τα έσοδά του ανέρχονται στα 1,7 εκατομμύρια δολάρια. «Τι χρειάζεται για να πετύχεις υψηλές προδιαγραφές σε ένα συγκεκριμένο τομέα; Πρώτον, πρέπει να είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις τι είναι καλό στον τομέα. Δεύτερον, πρέπει να έχεις ρεαλιστικές προσδοκίες για το πόσο δύσκολο θα είναι και πόση δουλειά θα χρειαστεί για να πετύχεις τον σκοπό σου.»

John Roberts, J.B. Hunt

john roberts
«Απαιτείται να είμαστε άριστοι για να μείνουμε στις θέσεις που βρισκόμαστε και να φτάσουμε τους στόχους που θέλουμε. Δεν μπορούμε να το κάνουμε χωρίς να κάνουμε την υπέρβαση.»  Οι ετήσιες απολαβές του John Roberts είναι 859,000 δολάρια.

Steven Kean, Kinder Morgan

steven kean
«Πρέπει να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό που κάνεις εκείνη τη στιγμή. Πρέπει να προσέχεις συνέχεια τα οικονομικά, τα διαφημιστικά και τα λειτουργικά.» Αυτά είναι τα λόγια του Steven Kean, του οποίου ο μισθός ανέρχεται στα 382,000 δολάρια.

Warren Buffett

warren buffett
O Warren Buffett έχει μισθό 100,000 δολάρια τον χρόνο και αυτά που έχει να πει είναι: «Όταν είναι να κάνουμε πρόσληψη ατόμων ψάχνουμε 3 πράγματα. Για νοημοσύνη, πρωτοβουλία ή ενέργεια και ακεραιότητα. Αν δεν έχουν το τελευταίο, τα 2 πρώτα μπορούν να σε βλάψουν.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top