bobonieres gamou
Για τον γάμο μας, θέλουμε πάντα το καλύτερο και οι μπομπονιέρες είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία, αφού αυτές θα
θυμίζουν στους καλεσμένους σου την όμορφη βραδιά που περάσατε όλοι μαζί. Θα σου δείξω υπέροχες ιδέες για μπομπονιέρα γάμου, για να επιλέξεις αυτή που προτιμάς και να χαρίσεις ένα μοναδικό δώρο στους φίλους και συγγενείς σου.
Μπορείς να βρεις τούλινες μπομπονιέρες, που με την διαχρονική τους λάμψη θα λατρέψουν όλοι. Οι κρεμαστές και τα κουτιά είναι μοντέρνες ιδέες για μπομπονιέρα, ενώ τα πουγκάκια είναι πάντα επίκαιρα και όμορφα. Ας δούμε μαζί μερικά από τα πιο όμορφα σχέδια για μπομπονιέρες γάμου.

58 Μοναδικά σχέδια για μπομπονιέρα γάμου!

Τούλινες μπομπονιέρες

Οι τούλινες μπομπονιέρες αποτελούν την πλέον διαχρονική και όμορφη επιλογή για κάθε γάμο. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από διαφορετικά χρώματα, υφές και υλικά και να ντύσεις μια μοναδική μπομπονιέρα με διακοσμητικά και κορδέλες της επιλογής σου. Θεωρείται οικονομική και σικάτη λύση για κάθε γάμο. Επίσης, μπορείς εύκολα να τις φτιάξεις και μόνη σου, αγοράζοντας τούλινα κομμάτια στο ύψος που θέλεις, κορδέλες, διακοσμητικά και κουφέτα.

Μπομπονιέρες κουτιά

Τα κουτιά σαν μπομπονιέρα γάμου, έχουν αγαπηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, αφού είναι κάτι που όλοι θα χρησιμοποιήσουν μετά το γάμο και θα το έχουν στο σπίτι τους να θυμούνται το γάμο σας. Μπορείς να επιλέξεις μέσα από μια τεράστια γκάμα μεγεθών και σχεδίων αυτό που σου ταιριάζει. Αν τα προμηθευτείς όλα μπορείς να τα ντύσεις με κορδέλες, δαντέλα και διακοσμητικά. Μέσα μπορεί να βάλεις τα κουφέτα και ένα μικρό δώρο που θα λατρέψουν όλοι οι καλεσμένοι σου.

Μπομπονιέρα πουγκί

pougki romantiko floral moiv mple pougki rige me saten kordeles pougki me louloudia aspro roz prasino pougki linatsa mpez me kordela dantela dantela mpez pougki linatsa pougki gkri poua linatsa pougki mpez me mousika sxedia sti kordela pougki bez saten pougki aspro me magaritari kai dantela pougki roz floral pougki gkri me louloudi
Η μπομπονιέρα πουγκί είναι μια όμορφη και μοντέρνα επιλογή για κάθε γάμο. Μπορείς να βρεις ανάλαφρα υφάσματα με λουλούδια ή μονόχρωμα αλλά και πιο ιδιαίτερα όπως τη λινάτσα και να τα ντύσεις όπως εσύ το επιθυμείς. Οι επιλογές αμέτρητες και το αποτέλεσμα κομψό και όμορφο. Είναι ιδανική για κάθε εποχή και θεωρείται οικονομική και διαχρονική επιλογή.

Κρεμαστές μπομπονιέρες

ksilines kardies kremasti mpomponiera vintage mpomponiera kremasth mpomponiera kremasti me kardia kai kordeles kremasti bomponiera me kardia i asteri mpomponiera kremasth me kardia kremastes mpomponieres me minima bomponiera me kardia kai dantela kremasti bobniera kremasti apo linatsa me kardia mpobonieres me stefania mpomponiera mpez me kordeles
mpomponiera me kardia megalh kremasti linasta kardia kremasti mpomponiera
toulini kremasti mpoboniera kremastes mpez bobonieres kremasti boboniera me asteriakremasti me diakosmhtika mpomponiera
Μια κρεμαστή μπομπονιέρα γάμου, είναι ρομαντική και εξαιρετικά μοντέρνα. Μπορείς να κρεμάσεις σε μικρά κομμάτια από τούλι τα κουφέτα και έπειτα να κρεμάσεις κάποια διακοσμητικά και κορδέλες στο χρώμα και το σχέδιο της επιλογής σου. Οι καλεσμένοι σου μπορούν να την κρεμάσουν στο σπίτι τους ή να βάλουν σε περίοπτη θέση τα διακοσμητικά που διάλεξες. Μοναδική επιλογή για εσένα που σου αρέσουν τα πρωτότυπα δώρα
Μια μπομπονιέρα γάμου πρέπει να αποπνέει κομψότητα και να ταιριάζει με το υπόλοιπο ύφος του γάμου σου. Διάλεξε αυτό το σχέδιο που σου ταιριάζει και χάρισε στους καλεσμένους σου ένα μοναδικό δώρο για να θυμούνται αυτήν την μοναδική ημέρα.
Πηγή