ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
 
Το καλοκαίρι η διάθεση μας είναι πιο ανάλαφρη και βγαίνουμε περισσότερο. Για να ανανεωθούμε ακόμα περισσότερο πολλές αλλάζουμε το στυλ
μας και φτιάχνουμε δικούς μας συνδυασμούς για outfits. Οι παρακάτω ιδέες για καλοκαιρινά ντυσίματα σίγουρα θα σου δώσουν έμπνευση για το στυλ σου κάθε στιγμή της ημέρας.
Τα καλοκαιρινά outfits θα αναδείξουν την διάθεση σου αλλά και την seχy πλευρά σου αφού είναι εμπνευσμένα από την παριζιάνικη μόδα. Έτσι έχουν απλότητα αλλά είναι και ρομαντικά, θηλυκά και κομψά. Αν δεν φανταζόσουν ποτέ το καυτό σου σορτς σε μία πιο ιδιαίτερη εκδοχή, δες παρακάτω.

Ιδέες για καλοκαιρινά ντυσίματα που ξεχωρίζουν!


Καλοκαιρινά ντυσίματα με σορτς


Το σορτσάκι είναι απαραίτητο κομμάτι της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας. Μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους και για διάφορες περιστάσεις. Για πιο casual εμφανίσεις αλλά και πιο βραδινές είναι το ρούχο που θα αναδείξει όλο το στυλ και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Δες επίσης 15 Στυλάτα καλοκαιρινά outfits για όλες τις ώρες της ημέρας!

Καλοκαιρινά ντυσίματα με φορέματα


Τα καλοκαιρινά φορέματα είναι must και κολακεύουν όλους τους σωματότυπους. Αφού βρεις τα κατάλληλα φορέματα για σένα, μπορείς να τα βάλεις με σωστούς συνδυασμούς όλες τις ώρες της ημέρας. Πάρε ιδέες για μίνι ή μάξι κομμάτια που θα δείξουν υπέροχα με το κατάλληλο styling. Ακόμα και για πιο επίσημες εμφανίσεις τα φορέματα είναι η κλασσική και καλύτερη επιλογή.  Δες επίσης 36 Υπέροχα καλοκαιρινά outfits!

Καλοκαιρινά ντυσίματα με παντελόνια και φούστες


Αν θες να νιώθεις άνετα με μία παντελόνα, το αγαπημένο σου τζιν ή το λευκό καλοκαιρινό σου παντελόνι, το καλοκαίρι μπορείς να τα φορέσεις και να δείχνουν υπέροχα! Για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις μπορείς να βάλεις φούστα μίνι ή μάξι και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου. Κάνε τους παραπάνω συνδυασμούς χωρίς να ξεχάσεις να δώσεις στυλ και στα μαλλιά σου αλλά και με ένα υπέροχο καλοκαιρινό μακιγιάζ.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top