ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σίγουρα θα έχετε προσέξει το Pride εικονίδιο που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο Facebook και αναρωτιέστε γιατί δεν το εμφανίζει σε εσάς.Αν κοιτάξετε καλά, μαζί με τα συνηθισμένα εικονίδια (reactions), όπως το Like, το Ha Ha κλπ, κάποιες αναρτήσεις στο Facebook έχουν από κάτω και ένα νέο εικον…

Σίγουρα θα έχετε προσέξει το Pride εικονίδιο που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο Facebook και αναρωτιέστε γιατί δεν το εμφανίζει σε εσάς.

Αν κοιτάξετε καλά, μαζί με τα συνηθισμένα εικονίδια (reactions), όπως το Like, το Ha Ha κλπ, κάποιες αναρτήσεις στο Facebook έχουν από κάτω και ένα νέο εικονίδιο στα χρώματα του ουράνιου τόξου, του σύμβολο του Pride μιας και αυτός ο μήνας είναι αφιερωμένος σε αυτά τα φεστιβάλ.

Αρκετοί το έψαξαν για να το χρησιμοποιήσουν αλλά δεν φαινόταν στα δικά τους reactions. Πώς μπορεί να το ενεργοποιήσει κανείς;

1. Πάτε απλά στην επίσημη σελίδα του Facebook LGBTQ@Facebook και πατάτε «Like»

 

2. Στην επόμενη ανάρτηση που θα δείτε, θα έχετε τη δυνατότητα να πατήσετε το «Pride» εικονίδιο μαζί με τα άλλα.

Η σημαία του ουράνιου τόξου, η οποία συμβολίζει την υπερηφάνεια για την LGBTQ κοινότητα, δημιουργήθηκε το 1978 από τον Γκίλμπερτ Μπέικερ, ο οποίος απεβίωσε τον Μάρτιο του 2017.


Πηγή: http://ift.tt/2rqAric
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top