ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Survivor Διαρροή: Η ασυλία και η αλήθεια για την αποχώρηση! Τι θα ανακοινώσει ο Τανιμανίδης στο συμβούλιο του νησιού;



Σήμερα στο Survivor θα γίνει η απόλυτη ανατροπή!

Θρίλερ έχει καταντήσει η σημερινή αποχώρηση, καθώς οι διαρροές είναι πολλές και τα ερωτηματικά εξίσου πολλά!!

Ένας πανικός έχει προκληθεί λοιπόν στο κανάλι του Φαλήρου με τα Spoilers που γίνονται καθημερινά! Θέλουν να προστατέψουν το τηλεοπτικό προϊόν τους και να μην γίνονται αποκαλύψεις πριν το επεισόδιο. Αν και όπως έχει δείξει η ιστορία, ο τυφώνας Survivor, δεν καταλαβαίνει τίποτα και ορθώς… Διαβάστε παρακάτω…

Και πάμε τώρα στο ζουμί. Από χθες διαρρέουν πολλές πληροφορίες για το Survivor και την ασυλία! Εμείς στο Youweekly.gr θα πούμε πως επειδή στον ΣΚΑΙ έχουν αναστατωθεί με τις διαρροές ρίχνουν αρκετές «μπανανόφλουδες» δεξιά και αριστερά για 2 λόγους! Και για να πέσουν έξω οι περισσότερες διαρροές, αλλά και για να διαπιστώσουν το «βαθύ λαρύγγι»!

Θέλουν να πέσουν έξω όλες οι διαρροές, οι περισσότερες τουλάχιστον σε ένα κρίσιμο επεισόδιο, όπως είχε γίνει στον αγώνα Ελλάδα – Τουρκία, για να σταματήσει ο κόσμος να πιστεύει αυτές τις «φήμες»…

Σήμερα, όμως, στην εκπομπή «Happy Day» έκαναν μία αποκάλυψη βόμβα για το παιχνίδι! Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας που τις τελευταίες μέρες έχει γίνει μάστερ στα spoilers και δεν πέφτει έξω, σήμερα θα ζήσουμε τον λεγόμενο «ξαφνικό θάνατο». Γιατί; Γιατί δεν αποχωρεί ένας παίκτης αλλά δύο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του λοιπόν, την ασυλία χάνουν οι Μαχητές και αποχωρεί Σάρα Εσκενάζυ και… Γιάννης Σπαλιάρας! Προτεινόμενοι είναι Αναγνωστόπουλος, Σπαλιάρας και Εσκενάζυ…ενώ ατομική ασυλία πήρε ο Κωνσταντίνος Βασάλος!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι μέσα από το Youweekly.gr, σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα της 24ωρης ψηφοφορίας (Δείτε εδώ), το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες που έχουν το χαμηλότερο ποσοστό σε σύγκριση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Σάρα Εσκενάζυ, από την ομάδα των «Διάσημων» και των «Μαχητών» αντίστοιχα, κι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για αποχώρηση αν και εφόσον φυσικά δεν κερδίσουν την ατομική ασυλία τα δύο κορίτσια!

Από χθες όμως εμείς εδώ στο Youweekly.gr έχουμε λάβει εκατοντάδες μηνύματα! Ο ένας λέει ότι αποχωρεί Σάρα και Σπαλιάρας, ο άλλος λέει ότι αποχωρεί οικειοθελώς ο Γιώργος Χρανιώτης, ο άλλος λέει ότι θα γίνει ατομικό…αλλά κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά θα συμβεί!

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν εμείς δεν θα βιαστούμε. Έχουμε την πρώτη πληροφόρηση όπως γνωρίζετε, όμως το σίγουρο σπόιλερ και το επιβεβαιωμένο θα το έχετε στο κλασικό μας ραντεβού λίγο πριν το επεισόδιο…

Τέλος, θέλουμε στο Youweekly.gr δεν έχουμε κάποια πληροφόρηση για διπλή αποχώρηση και αυτή η ανατροπή που θα ανακοινώσει σήμερα ο Σάκης Τανιμανίδης ίσως είναι ότι το παιχνίδι θα γίνει πλέον ατομικό μετά την σημερινή αποχώρηση καθώς το ίδιο έγινε χθες και στο τούρκικο Survivor και όπως γνωρίζετε τα δύο αυτά ριάλιτι συμβαδίζουν και οι εξελίξεις προχωρούν μαζί!

Τώρα βέβαια όταν γίνει ατομικό το παιχνίδι μην σας φανεί παράξενο αν δείτε στις οθόνες σας Έλληνες και Τούρκους να αγωνίζονται ξανά σε ατομικό πλέον επίπεδο! Περισσότερα σε λίγο! Μείνετε συντονισμένοι…
Πηγή: http://ift.tt/2t0Sbhp
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top