ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Ποια τεράστια ευρωπαϊκή ομάδα ετοιμάζεται να προσφέρει 123 "χαρτιά" για να πάρει τον Γκάρεθ Μπέιλ από την Ρεάλ;

Τον Ουαλό άσο της Ρεάλ έχει βάλει στο στόχαστρο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με την "Daily Express", ετοιμάζεται να προκαλέσει "σεισμό" με τα χρήματα που είναι διατεθειμένη να δώσει για να τον αποκτήσει.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι "κόκκινοι διάβολοι" θέλουν να αντικαταστήσουν τον Άνχελ Ντι Μαρία που πιθανότατα θα συνεχίσει στην Παρί, με τον Γκάρεθ Μπέιλ και ετοιμάζονται να... σπάσουν τα ταμεία προσφέροντας μέχρι και 123 εκατομμύρια ευρώ!

Βέβαια, σε αυτή της την προσπάθεια η Γιουνάιτεντ έχει δύο σημαντικά πλεονεκτήματα. Το πρώτο, είναι η συμφωνία που υπέγραψε η ομάδα με την Adidas, η οποία θα την ντύνει τα επόμενα 10 χρόνια, ρίχνοντας το ποσό του 1,066 δισ. ευρώ.

Στο… πελατολόγιο της γνωστής εταιρίας βρίσκεται και το όνομα του Γκάρεθ Μπέιλ και, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναμένεται να γίνει… κρούση για την μετακόμιση του παίκτη στην αγγλική ομάδα.

Το δεύτερο είναι ότι η Ρεάλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα και σε περίπτωση που ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για τον Μπέιλ, τότε ο Ισπανός πορτιέρο μπορεί να παραχωρηθεί ως αντάλλαγμα.

Το θέμα είναι ότι αν ολοκληρωθεί αυτό το deal τότε θα μιλάμε για την μεταγραφή του καλοκαιριού!

Πηγή: sportdog.gr
loading...
 
Top