ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ποιον παίκτη της Ένωσης έχει βάλει στο μάτι ο τεχνικός διευθυντής του "τριφυλλιού", αλλά ο κόουτς δεν ...τρελαίνεται με την περίπτωσή του;

Μπορεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης να έχει ζητήσει μεταγραφές, ωστόσο στον Παναθηναϊκό έχουν "παγώσει" τα πάντα και δεν υπάρχει προς το παρόν καμία κινητικότητα στο θέμα της ενίσχυσης.

Όσο δεν αποδεσμεύεται κάποιος παίκτης, οι Πράσινοι παραμένουν "εγκλωβισμένοι" και δεν μπορούν να κάνουν προσθήκες στο ήδη μεγάλο ρόστερ.

Πάντως, αυτό δε σημαίνει ότι δε γίνεται προγραμματισμός και δεν εξετάζονται στόχοι, προκειμένου να γίνουν οι κινήσεις όταν θα υπάρχει η δυνατότητα.

Μία, λοιπόν, περίπτωση που έρχεται σήμερα δυναμικά στο προσκήνιο είναι αυτή του Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την ΑΕΚ και δεν έχει δεχθεί καμία κρούση για την Ένωση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο παίκτης φέρεται να αποτελεί διακαή πόθο του Νίκου Λυμπερόπουλου, μιας και ο Έλληνας μπακ ήταν μέχρι πρότινος πελάτης του παλαίμαχου επιθετικού, όταν εκτελούσε χρέη μάνατζερ. 

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού προφανώς και μπορεί να φέρει εύκολα τον παίκτη στο Τριφύλλι το καλοκαίρι, ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης δε δείχνει να ...καίγεται για την περίπτωσή του, την ώρα, μάλιστα, που δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση προτεραιότητα η απόκτηση δεξιού μπακ.

Οι Πράσινοι έχουν άλλες, σοβαρότερες ελλείψεις στην 11άδα και ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί ότι πρέπει πρώτα να γίνουν οι κινήσεις για να καλυφθούν πιο σημαντικά κενά, ενώ δε φαίνεται να έχει και σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον παίκτη της ΑΕΚ.
Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top