ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η Νατάσα Καλογρίδη, με έναν τεράστιο χρυσό αστακό στο λαιμό, μίλησε για τον Λυκουρέζο
Χθες το βράδυ προβλήθηκε η πολυαναμενόμενη συνέντευξη της Νατάσας Καλογρίδη στον Νίκο Κοκλώνη.

Η συνέντευξή ήταν πολυαναμενόμενη γιατί είναι η πρώτη που δίνει η ηθοποιός μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.
Νατάσα Καλογρίδη και Νίκος Κοκλώνης ταξίδεψαν ως τη Βενετία για τη συνέντευξη αυτή, ενώ μαζί τους ήταν και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Μπορεί στη συνέντευξη να μην εμφανίστηκε αλλά σε φωτογραφία που πόσταρε ο παρουσιαστής από τη Βενετία, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος διακρινόταν δεξιά.
Αν και ο ποινικολόγος δεν εμφανίστηκε στην κάμερα, η Νατάσα Καλογρίδη μίλησε για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.
«Ζω πολύ ωραίες στιγμές αυτή την εποχή… Πριν γνώριζα τη δουλειά του, δεν γνώριζα την προσωπικότητά του, την καθημερινότητά του, πώς συμπεριφέρεται… Είναι ένας άνθρωπος υπέροχος, ευγενικός, καλλιτέχνης… Είναι μεγάλος καλλιτέχνης, ο κόσμος δεν το γνωρίζει. Τα συναισθήματά του τα εκφράζει με ποίηση, με ζωγραφική. Η αλήθεια είναι ότι τον εμπνέω. Και πολύ ευγενικός! Είναι πολύ ευγενικός, προστατευτικός! Είναι συγκινητικό αυτό», είπε, μεταξύ άλλων, η Νατάσα Καλογρίδη.
Μίλησε για την άγνωστη φιλία της με την κόρη του, Μαρία Ελένη, ενώ έδωσε μία εντελώς… δική της απάντηση όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν είναι ερωτευμένη ή αν πρόκειται η σχέση τους να περάσει στο επόμενο level.

Πέρα από το περιεχόμενο της συνέντευξης σχολιάστηκε και η εμφάνιση της Νατάσας Καλογρίδη, η οποία ειδικά κάποια στιγμή που τα πλάνα την έδειχναν να τριγυρνά σε ένα βενετσιάνικο ξενοδοχείο, ήταν τουλάχιστον πριγκιπική. Εκκεντρική πριγκιπική φυσικά.
Η Νατάσα Καλογρίδη φορούσε μια λευκή ολόσωμη φόρμα με τεράστια ουρά, ανοιχτό μπούστο και είχε κρεμασμένο στο λαιμό της, σαν κόσμημα, έναν τεράστιο χρυσό αστακό.

Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top