ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Δυο παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν ακούσει τα εξ’ αμάξης, αποδεικνύουν πως με συγκέντρωση και δουλειά, όλα γίνονται!

Σεμπά και Μπράουν Ιντέγε θεωρήθηκαν δυο από τις «πληγές» στο ρόστερ του Ολυμπιακού το καλοκαίρι με μεγάλη μερίδα του κόσμου των Πειραιωτών να ζητά την απομάκρυνσή τους και να αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν αυτοί οι δυο παίζουν βασικοί στην ομάδα.

Να, λοιπόν, η απάντηση, όπως αυτή δίνεται μέχρι στιγμής και με αποκορύφωμα το ντέρμπι με την ΑΕΚ: Είναι δουλευταράδες, γρήγοροι, διατηρούνται σε καλή φυσική κατάσταση και μέσα στο γήπεδο είναι… σκυλιά του πολέμου!

Μπορεί να έχουν χτυπητές τεχνικές αδυναμίες, αλλά είναι δυο παίκτες που διαθέτουν ψυχή και τσαγανό και κυρίως δεν το βάζουν κάτω όσα και αν ακούν. Δεν είναι και λίγο πράγμα για  κάποιον να αμφισβητείται συνεχώς η δουλειά του και να παραμένει συγκεντρωμένος. Μοιάζει με ένα… μικρό θαύμα που Ιντέγε και Σεμπά είναι σήμερα βασικοί στον Ολυμπιακό και δεν βγαίνουν από την ενδεκάδα, ειδικά από τη στιγμή που αποκτήθηκαν σημαντικά ονόματα για να τους αντικαταστήσουν.

Ο Νιγηριανός έχει αφήσει τον Καρντόσο στην άκρη του πάγκου και θα συνεχίσει να το πράττει όσο συνεχίζει να σκοράρει (5 γκολ στο πρωτάθλημα), να πιέζει και να μάχεται με αυτό τον τρόπο. Όσο για τον Βραζιλιάνο, λέει πολλά για το επίπεδο της δουλειάς και τη σταθερότητά του το γεγονός ότι είναι ο μοναδικός μεσοεπιθετικός του ρόστερ που δεν γίνεται μέρος του rotation. Παικτες όπως οι Φορτούνης, Μάριν, Τσόρι είναι μια μέσα, μια έξω και ο Πάρντο δεν υπολογίζεται, ενώ ο Σεμπά δεν… κουνιέται από την ενδεκάδα. Όποιος πει ότι περίμενε κάτι τέτοιο πριν από ένα μήνα, ψεύδεται!

Ένα μεγάλο μπράβο, λοιπόν, σε δυο παιδιά που γίνονται συχνά «αποδιοπομπαίοι τράγοι» για τον κόσμο, δεν ακούν τα λεγόμενα του κάθε… προπονητή του καναπέ και αναγκάζουν τον κανονικό προπονητή να τους ανταμείβει για τη δουλειά τους!

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top