ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Από
 xryses-syntages.gr
 Υλικά
500 γρ σιμιγδάλι χονδρό
500 γιαούρτι
300 ζάχαρη
200 νερό
2 κγ κοφτά σόδα
1 κγ μαστίχα
4 κσ σησαμέλαιο η βούτυρο κλαριφιέ.

Σιρόπι :
700 νερό
700 ζάχαρη
1 κσ λεμόνι
1 κσ ροδόνερο
λίγο αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια λεκανιτσα όλα τα υλικά και τελευταίο το σιμιγδάλι.
Ρίχνουμε τον χυλό σε βουτυρωμένο ταψί και αφήνουμε 2 ώρες.
Ψήνουμε αντιστάσεις 180 για 45 λεπτά περίπου.
Είναι έτοιμο όταν έχει ξεκολλήσει από τα τοιχώματα του ταψιού.
Φτιάχνουμε το σιρόπι μετράμε 5 λεπτά και αφήνουμε αλά 5 να ησυχάσει.
Σοραπιάζουμε κατ ευθείαν από τον φούρνο.
Αφήστε το όλο το βράδυ να κρυώσει και καλή απόλαυση! !!!


Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top