Από
xryses-syntages.gr
Υλικά
500 γρ σιμιγδάλι χονδρό
500 γιαούρτι
300 ζάχαρη
200 νερό
2 κγ κοφτά σόδα
1 κγ μαστίχα
4 κσ σησαμέλαιο η βούτυρο κλαριφιέ.
Σιρόπι :
700 νερό
700 ζάχαρη
1 κσ λεμόνι
1 κσ ροδόνερο
λίγο αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκανιτσα όλα τα υλικά και τελευταίο το σιμιγδάλι.
Ρίχνουμε τον χυλό σε βουτυρωμένο ταψί και αφήνουμε 2 ώρες.
Ψήνουμε αντιστάσεις 180 για 45 λεπτά περίπου.
Είναι έτοιμο όταν έχει ξεκολλήσει από τα τοιχώματα του ταψιού.
Φτιάχνουμε το σιρόπι μετράμε 5 λεπτά και αφήνουμε αλά 5 να ησυχάσει.
Σοραπιάζουμε κατ ευθείαν από τον φούρνο.
Αφήστε το όλο το βράδυ να κρυώσει και καλή απόλαυση! !!!
xryses-syntages.gr
Υλικά
500 γρ σιμιγδάλι χονδρό
500 γιαούρτι
300 ζάχαρη
200 νερό
2 κγ κοφτά σόδα
1 κγ μαστίχα
4 κσ σησαμέλαιο η βούτυρο κλαριφιέ.
Σιρόπι :
700 νερό
700 ζάχαρη
1 κσ λεμόνι
1 κσ ροδόνερο
λίγο αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκανιτσα όλα τα υλικά και τελευταίο το σιμιγδάλι.
Ρίχνουμε τον χυλό σε βουτυρωμένο ταψί και αφήνουμε 2 ώρες.
Ψήνουμε αντιστάσεις 180 για 45 λεπτά περίπου.
Είναι έτοιμο όταν έχει ξεκολλήσει από τα τοιχώματα του ταψιού.
Φτιάχνουμε το σιρόπι μετράμε 5 λεπτά και αφήνουμε αλά 5 να ησυχάσει.
Σοραπιάζουμε κατ ευθείαν από τον φούρνο.
Αφήστε το όλο το βράδυ να κρυώσει και καλή απόλαυση! !!!
Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...
Δημοσίευση σχολίου
Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.
EmoticonClick to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.