ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας, ανεμένεται το Σαββάτο 9 Ιουλίου 2016.
Οι άνεμοι θα είναι γενικά ασθενείες έως μέτριοι και μόνο σε περιοχές του κεντρικού και νοτίου Αιγαίου θα είναι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 15 έως 33 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 17 έως 33, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 31, στα νησιά του Αιγαίου από 20 έως 35 και στην Κρήτη από 19 έως 29. Στις νότιες ακτές της Κρήτης και μέρος των ανατολικών ακτών της Ρόδου η θερμοκρασία θα είναι έως και 5 βαθμούς υψηλότερη.
Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, όμως τις θερμές ώρες θα είναι ενισχυμένοι και θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στις ανατολικές ακτές οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά και τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις εώς 3 μποφόρ και το μεσημέρι και απόγευμα από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 29 βαθμούς.
loading...
 
Top