ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Την Τετάρτη το μεσημέρι «έφυγε» τη ζωή από ένα από τα πιο αγαπημένα και χαμογελαστά πρόσωπα του Πύργου.


Ο λόγος για την 47χρονη Τζίνα Αχτύπη, που παρά την γενναία μάχη που έδωσε για την ζωή της τα τελευταία χρόνια δεν τα κατάφερε.

Ο λόγος για την 47χρονη Τζίνα Αχτύπη, που παρά την γενναία μάχη που έδωσε για την ζωή της τα τελευταία χρόνια δεν τα κατάφερε.

Η είδηση εξέπληξε δυσάρεστα την κοινωνία του Πύργου, την πόλη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε η Τζίνα. Την πόλη στην οποία είχε μόνο φίλους όντας κοινωνικότατη και πάντα χαμογελαστή, «ψυχή» για κάθε παρέα.

Αυτό το χαμόγελο δεν το έχασε ούτε τα τελευταία χρόνια όπου έδινε τις μάχες της -άλλες με μεγαλύτερη άλλες με μικρότερη ένταση- με περίσσιο θάρρος για να κερδίσει τον «πόλεμο». Έναν «πόλεμο» που όλοι οι δικοί της άνθρωποι και οι φίλοι -γνωρίζοντας την καλά- πίστευαν ότι θα καταφέρει να κερδίσει… κάτι που όμως δυστυχώς δεν συνέβη.

Η Τζίνα δεν τα κατάφερε και η θλιβερή είδηση της απώλειας της διαδόθηκε αστραπιαία και μέσω των social media όπου πάμπολλοι φίλοι της εξέφραζαν την πικρία και τη θλίψη τους για την δυσάρεστη εξέλιξη.

Οι συγγενείς και οι φίλοι της θα τη συνοδέψουν στο τελευταίο ταξίδι της, το μεσημέρι της Πέμπτης, από το Α` νεκροταφείο Πύργου.


Πηγή: http://bit.ly/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top