ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Θρηνεί όλο το νησί για τον άδικο χαμό της νεαρής κοπέλας - Η μοιραία σύγκρουση και πώς σώθηκε ο επίσης 20χρονος φίλος της.


Ακόμα μία τραγωδία στην άσφαλτο συγκλονίζει το νησί της Κρήτης, με έναν νέο άνθρωπο να βρίσκει φρικτό θάνατο στην άσφαλτο.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μία νεαρή κοπέλα 20 ετών και ο επίσης 20χρονος φίλος της, εξετράπη της πορείας του στο 3ο χλμ της οδού Ηρακλείου – Μοιρών, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε σταθερό αντικείμενο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Τα δύο άτυχα παιδιά εγκλωβίστηκαν στο εσωτερικό του οχήματος, με τη νεαρή κοπέλα να έχει χάσει ήδη τις αισθήσεις της.

Στο σημείο μετέβησαν διασώστες του ΕΚΑΒ και τέσσερις πυροσβέστες προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες απο τα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Για την 20χρονη ωστόσο ήταν αργά... η μοίρα είχε παίξει τραγικό παιχνίδι για την κοπέλα, που «έσβησε» στην άσφαλτο πριν προλάβει να χαρεί τη ζωή.

Ο νεαρός φίλος της ανασύρθηκε από τα συντρίμμια με σοβαρά τραύματα και διακομίσθηκε από το ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηράκλειο.

Δείτε την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:



Πηγή: http://bit.ly/2LwBW5o
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top