ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τα βάψιμο των κάγκελων, είναι μία εργασία που πρέπει να πραγματοποιείται μία φορά τον χρόνο. Πολλοί την αμελούν με αποτέλεσμα τα κάγκελα
να φθείρονται, το χρώμα τους να ξεφτίζει και να εμφανίζουν σημάδια σκουριάς. Το καλοκαίρι, είναι ιδανική περίοδος για να βάψεις κάγκελα γιατί ο καιρός είναι σύμμαχός σου. Εάν είσαι ερασιτέχνης και επιχειρείς για πρώτη φορά να ανανεώσεις το χρώμα στα κάγκελα, τότε οι παρακάτω κινήσεις θα σε σώσουν!

3 Κινήσεις για Τέλειο Βάψιμο στα Κάγκελα!

1. Καθάρισε τα κάγκελα πολύ καλά.

Ο καθαρισμός των κάγκελων, είναι η πρώτη κίνηση που θα κάνεις πριν αρχίσει το βάψιμο. Με ένα βρεγμένο πανί πέρασε όλη την επιφάνεια των κάγκελων και αφαίρεσε υπολείμματα μπογιάς και σκασμένου χρώματος. Σε όποια σημεία έχει πιάσει έντονα η σκουριά, μπορείς να πάρεις ένα συρματόπλεγμα και να τρίψεις καλά ώστε να την απομακρύνεις. Ακόμη, πάρε ένα πινέλο για να απομακρύνεις την σκόνη που θα δημιουργηθεί.

2. Εφάρμοσε αστάρι στα κάγκελα.

Το αστάρι προετοιμάζει την επιφάνεια των κάγκελων για βάψιμο. Ξεκίνησε να τοποθετείς αστάρι σε όλα τα κάγκελα και ειδικά στα σημεία που είναι πιο σαθρά και υπήρχε προηγουμένως σκουριά. Επίλεξε ένα ποιοτικό αστάρι ώστε να δημιουργήσεις την κατάλληλη επιφάνεια για την πρόσφυση του χρώματος. Άφησε το αστάρι να στεγνώσει για πέντε με έξι ώρες και μετά τρίψε την επιφάνεια με γυαλόχαρτο για καλύτερο αποτέλεσμα στο βάψιμο.

3. Ξεκίνησε το βάψιμο.

Ήρθε επιτέλους η ώρα να ξεκινήσεις το βάψιμο στα κάγκελα. Πέρασε το <<πρώτο χέρι>> μπογιάς και άφησέ την να στεγνώσει για ένα εικοσιτετράωρο. Πλύνε καλά τα πινέλα ώστε να είναι στεγνά και καθαρά για το <<δεύτερο χέρι>>. Την επόμενη μέρα, μπορείς να ξαναχρησιμοποιήσεις γυαλόχαρτο και να τρίψεις ελαφρά την επιφάνεια των κάγκελων και έπειτα να περάσεις το <<δεύτερο χέρι>> μπογιάς. Αφού στεγνώσει και το δεύτερο χέρι, τα κάγκελα θα είναι έτοιμα.
Ακολουθώντας αυτές τις πολύ απλές κινήσεις, τα κάγκελα θα βαφούν στην στιγμή και το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σου. Μην προτρέξεις να ξεκινήσεις τις εργασίες αν δεν έχεις προμηθευτεί τα κατάλληλα υλικά. Επίλεξε βερνίκια υψηλής ποιότητας και πέρασε τα κάγκελα με αντισκωριακό αστάρι για να αυξήσεις την αντοχή τους.

Tip Alert!

Προτίμησε να βάψεις τα κάγκελα του μπαλκονιού νωρίς το πρωί ή και αργά το απόγευμα. Η υψηλή θερμοκρασία κατά την διάρκεια της μέρας, ανεβάζει την θερμοκρασία του μετάλλου και καίει το χρώμα. 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top