ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

1
πακέτα ανακαίνισης
Αναζητάς ta κατάλληλα πακέτα ανακαίνισης για την αναδιαμόρφωση του χώρου σου; Οι
καλοκαιρινοί μήνες είναι η ιδανική περίοδος για να προχωρήσεις στην επιθυμητή ανακαίνιση σπιτιού, που σχεδίαζες τόσο καιρό. Τα συνεργεία ανακαίνισης είναι πολλά και οι επιλογές αμέτρητες. Πως θα διαλέξεις το κατάλληλο πακέτο ανακαίνισης σπιτιού;

Τι είναι τα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού και τι περιλαμβάνουν;

Τα πακέτα ανακαίνισης χρησιμοποιούνται από όλες τις έμπειρες κατασκευαστικές εταιρείες, ώστε να προσφέρεται στον πελάτη η επιλογή αυτού που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο του και στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Τα πακέτα ανακαίνισης εξαρτώνται από τρεις βασικούς παράγοντες:
  1. Τα τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού
  2. Τις επιθυμητές εργασίες
  3. Τα υλικά υλοποίησης της ανακαίνισης
Ενδεικτικά, το οικονομικότερο πακέτο ανακαίνισης συνήθως περιλαμβάνει μερική ανακαίνιση σπιτιού, με τις εξής εργασίες:
  • Αποξηλώσεις
  • Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
  • Ολοκληρωμένος ελαιοχρωματισμός οικίας
  • Ανακαίνιση κουζίνας
  • Ανακαίνιση μπάνιου
Οι κατασκευαστικές εταιρείες της υπηρεσίας μας, διαθέτουν μεγάλη γκάμα πακέτων ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη και τσέπη.

Ποια είναι τα σημεία προσοχής όταν επιλέγεις ανάμεσα στα πακέτα ανακαίνισης;

Οι επαγγελματίες που ειδικεύονται στις ανακαινίσεις χώρων μας ενημέρωσαν για τα βασικά σημεία προσοχής κατά την επιλογή ενός πακέτου ανακαίνισης.
Αρχικά, στις τιμές των πακέτων ανακαίνισης χρειάζεται να αναφέρονται ακριβώς τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν καθώς και το χρονολόγιο των εργασιών.
Επίσης στην τιμή του πακέτου χρειάζεται να συμπεριλαμβάνονται:
  • οι απαραίτητες οικοδομικές άδειες,
  • η σύνταξη ολοκληρωμένης προσφοράς και χρονολογίου, συγκεκριμένα για τις ανάγκες του χώρου που θα γίνει η ανακαίνιση, αλλά και
  • η οργάνωση και επίβλεψη των εργασιών.
Το τελικό κόστος των εργασιών, χρειάζεται να συναποφασίζεται με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του χώρου.
Ιδιαίτερη προσοχή προτείνεται να δοθεί στο γεγονός ότι, στις τιμές των πακέτων ανακαίνισης, συνήθως δε συμπεριλαμβάνεται ο Φόρος Προστιθέμενης Αξίας. Συνεπώς, θα πρέπει να διευκρινίζεται πριν την αποπληρωμή του έργου.
Τέλος, πριν την αρχή των εργασιών, προτείνεται να διευκρινίζεται το χρονικό διάστημα της εγγύησης που συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο ανακαίνισης. Αυτό θα σε βοηθήσει σε περιπτώσεις αποκατάστασης μελλοντικών βλαβών.

Ποιο είναι το κατάλληλο πακέτο ανακαίνισης για το χώρο σου;

Υπάρχουν πολλές παράμετροι που καθορίζουν τις τιμές των πακέτων ανακαίνισης και χρειάζεται να συνυπολογιστούν πριν την επιλογή του κατάλληλου πακέτου για το χώρο σου.
Σε πολλές περιπτώσεις το οικονομικότερο πακέτο δεν καλύπτει τις ανάγκες ενός χώρου, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ξοδέψεις πολύ περισσότερα χρήματα στο μέλλον για ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.
Από την άλλη μεριά, επιλέγοντας και το ακριβότερο πακέτο ανακαίνισης, δεν είναι πάντα η ταιριαστή λύση, ειδικά σε καλοδιατηρημένες οικίες με μικρότερες ανάγκες ανακαίνισης.
Για αυτό το λόγο χρειάζεται να επιλέξεις μία κατασκευαστική εταιρεία με την ευελιξία και την εμπειρία να κατανοήσει το χώρο σου.  Με αυτό τον τρόπο θα υπολογίσει και τις απαιτούμενες εργασίες, ώστε να έχεις ακριβή αποτελέσματα.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top