gamilies tourtes
Το καλοκαίρι είναι αδιαμφισβήτητα η εποχή που γίνονται οι περισσότεροι
γάμοι. Ο καιρός είναι καλός, οι βροχές σπάνιες και ο ήλιος φωτεινός και λαμπερός. Ξέρεις πολύ καλά ότι ένας γάμος για να είναι τέλειος πρέπει να είναι οργανωμένος μέχρι και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Αυτό φυσικά συμπεριλαμβάνει και τη γαμήλια τούρτα.
Ξέφυγε από τα συνηθισμένα και επίλεξε μια διαφορετική έξτρα καλοκαιρινή τούρτα που θα εντυπωσιάσει. Επειδή ξέρεις ότι μου αρέσει οτιδήποτε είναι ιδιαίτερο και μοναδικό, αποφάσισα να σου δείξω μερικές φανταστικές γαμήλιες καλοκαιρινές τούρτες! Πιστεύω πως μια ματιά είναι αρκετή για να σε πείσει. Δες επίσης τς 34 ιδέες για μοναδική DIY διακόσμηση γάμου!

Διαφορετικές καλοκαιρινές γαμήλιες τούρτες

tourta me fita roz tourta me triantafilla omorfi gamilia tourta minimal gamilia tourta mikri lefki tourta me diakosmitika louloudia
Η γαμήλια τούρτα είναι ένα ακόμα στολίδι στην όλη διακόσμηση του γάμου σου. Μπορεί στο τέλος να κοπεί και να φαγωθεί, παρόλα αυτά όμως στην αρχή θα δεσπόζει μπροστά στους καλεσμένους. Οπότε καλό θα ήταν να προσέξεις και αυτή τη λεπτομέρεια.
lefki tourta chrises leptomeries kalokairini gamilia tourta gamilia tourta me pachifita gamilia tourta leko tou pagou
Εφόσον μιλάμε για καλοκαιρινό γάμο, τι καλύτερη ιδέα από το να βάλεις στην τούρτα σου λίγο από την φύση. Συνδύασε τα λουλούδια και τα χρώματα που θα έχεις στην ανθοδέσμη σου και χρησιμοποίησε τα για να στολίζουν και την τούρτα σας. Έτσι θα δένει αρμονικά όλη διακόσμηση.
apli liti gamilia tourta chrisi triorofi tourta gamilia tourta diakosmimeni me louloudia galazia tourta
Μια απλή λευκή βάση για την τούρτα είναι ό,τι πρέπει για να μπορέσεις να δημιουργήσεις αυτό που θέλεις. Βέβαια και απαλές αποχρώσεις όπως το γαλάζιο και το ροζ ανοιχτό θα δείχνουν εξίσου εντυπωσιακές με τον κατάλληλο στολισμό!
Πηγή