ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει ποιος ράβει το νυφικό της και άλλες λεπτομέρειες του γάμου [εικόνες]
Την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για τις προετοιμασίες και τις λεπτομέρειες του γάμου της, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων και ποια σχεδιάστρια θα επιμεληθεί το νυφικό της.
Συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε ότι το νυφικό της θα επιμεληθεί η Σήλια Κριθαριώτη. Ωστόσο δεν γνωρίζει ακόμη σε τι γραμμή θα είναι, γιατί απλά δεν είναι έτοιμο.
Οσο για την επιλογή τους να παντρευτούν στην Σίφνο, η ίδια εξήγησε πως το νησί το επιλέξανε λόγω της Μαρίνας Βερνίκου και πως ήθελαν γενικότερα να παντρευτούν σε νησί.
Επίσης, η Χριστίνα Μπόμπα ανέφερε πως με τα του γάμου ασχολείται περισσότερο εκείνη λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του συντρόφου της.
«Βοηθοί» της φυσικά στην προσπάθεια αυτή του να στήσει τον γάμο της ακριβώς όπως τον ονειρεύεται είναι η μητέρα της και η μέλλουσα πεθερά της.
Η καλλονή σύντροφός του Σάκη Τανιμανίδη, μίλησε και για τα επαγγελματικά της, αποκαλύπτοντας πως της έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για να παρουσιάσει εκπομπή μαζί με τον Σάκη Τανιμανόδη, αλλά τα πράγματα  δεν προχωράνε».
Στα σχέδια του ζευγαριού είναι και ένα παιδάκι όπως εξομολογήθηκε η ίδια χωρίς ωστόσο να θέτουν χρονοδιαγράμματα, όπως υπογράμμισε.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top