ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
 
Ένα κουτάλι μπορεί να γίνει σύμμαχος σου στο καθημερινό μακιγιάζ ή στην περιποίηση του δέρματος. Έτσι δεν είναι δεδομένη η χρήση του μόνο για το φαγητό αλλά μπορεί να
χρησιμοποιηθεί με πάρα πολλούς τρόπους και κυρίως μπορεί να σε κάνει να λάμπεις.
Πολλές φορές βιάζεσαι και δεν μπορείς να βρεις τα κατάλληλα πινέλα για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου ή πασαλείφεσαι με το μάσκαρα και αναστατώνεσαι. Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι πια γιατί υπάρχουν τρόποι να αποφύγεις τα λάθη της βιασύνης χρησιμοποιώντας μονάχα ένα κουτάλι από την κουζίνα σου!

Τρικ ομορφιάς που μπορείς να κάνεις με ένα κουτάλι!

Μαύροι κύκλοι και σακούλες

mayroi kykloi
Αν ξενύχτησες δουλεύοντας και τα μάτια σου δεν μπορούν να συνέλθουν από τις σακούλες, δύο κουτάλια είναι η λύση. Βάλε στην κατάψυξη δύο κανονικά κουτάλια για ένα βράδυ και το πρωί πριν βάλεις την κρέμα ματιών τοποθέτησε τα κουτάλια με πολύ ελαφριά πίεση κάτω από τα μάτια σου. Τα παγωμένα κουτάλια θα αποσυμφορήσουν την περιοχή κάτω από τα μάτια και αμέσως θα δείξουν πιο ανακουφισμένα. Δες επίσης 3 Tricks του μακιγιάζ για να δείχνεις λιγότερο κουρασμένη!

Γραμμή Eyeliner

eyeliner koutali
Χρησιμοποίησε την λαβή του κουταλιού για να πετύχεις μία ίσια εξωτερική γραμμή με το eyeliner. Ακόμα για να πετύχεις ένα ωραίο αποτέλεσμα και πάνω στο κινητό βλέφαρο, χρησιμοποίησε το κουτάλι από την κυκλική του πλευρά.

Γυριστές βλεφαρίδες

gyristes blefarides
Αν δεν έχεις ψαλίδι για τις βλεφαρίδες σου ένα κουτάλι μπορεί να τις κάνει όμορφες και γυριστές χωρίς να τις ταλαιπωρεί. Τοποθέτησε την καμπυλωτή πλευρά του κουταλιού στην κορυφή των βλεφαρίδων και με το δάκτυλο σου πίεσε τις ελαφρά για να αποκτήσουν την καμπύλη που θες.

Εφαρμογή μάσκαρα

maskara koutali
Για να μην λερώνεσαι με το μάσκαρα όταν το τοποθετείς στις βλεφαρίδες σου, χρησιμοποίησε απλώς ένα κουτάλι. Τοποθέτησε το καμπυλωτό μέρος του κουταλιού ανάμεσα από το μάτι σου και τις βλεφαρίδες και βάλε μάσκαρα. Το ίδιο μπορείς να κάνεις για τις βλεφαρίδες στο κινητό βλέφαρο όσο και για αυτές του μη κινητού βλεφάρου. Το επιπλέον μάσκαρα θα πάει πάνω στο κουτάλι και θα ολοκληρώσεις τέλεια το μακιγιάζ σου.

Σπυράκια

spyraki koutali
Γέμισε μία κούπα με ζεστό νερό και βάλε μέσα το κουτάλι. Σιγουρέψου πώς το νερό δεν καίει. Στη συνέχεια τοποθέτησε το κουτάλι πάνω στο ενοχλητικό σπυράκι που έχεις βγάλει μέχρι να κρυώσει. Η διαδικασία αυτή έχει θεραπευτικές ιδιότητες για τα σπυράκια. Δες επίσης Αντιμετώπισε τα σπυράκια με φυσικούς τρόπους!

Ρουζ και contouring

contouring spoon
Για να κάνεις καλύτερο το μακιγιάζ σου χρειάζεται να δημιουργήσεις ζυγωματικά με το ρουζ ή το contouring. Με ένα κουτάλι μπορείς να κάνεις τέλεια ζυγωματικά σε λίγο χρόνο και χωρίς λάθη. Απλά το τοποθετείς στο μάγουλο σου και ακολουθείς την καμπύλη του με το ρουζ. Μπορείς να κάνεις έτσι και πιο εύκολο contouring αφού απλά θα “κόψεις” με την πούδρα την περιοχή κάτω από το κουτάλι.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top