ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
gynaikes flertΟι γυναίκες κάνουν παράξενα πράγματα που σε μπερδεύουν. Μπορεί να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό για να είναι ευχαριστημένες και εκείνες γίνονται αγενείς και νευριάζουν. Η συμπεριφορά των γυναικών δείχνει να είναι παράλογη πολλές φορές. Λένε όχι όταν θέλουν να πουν ναι και το αντίστροφο.

Μπορεί να έχεις ρωτήσει την γυναίκα που σε ενδιαφέρει γιατί φέρεται έτσι και να παίρνεις μία πολύ συναισθηματική απάντηση γεμάτη κενά λογικής. Η αλήθεια είναι πώς οι γυναίκες έχουν πιο πολύπλοκη σκέψη από τους άντρες και δρουν πιο συναισθηματικά. Παρόλα αυτά είναι πιθανό να μάθεις να καταλαβαίνεις την συμπεριφορά της κοπέλας σου αρκεί να ξέρεις τον τρόπο.

Τρόποι να καταλάβεις την συμπεριφορά των γυναικών!


1. Η πλήρης ανεξαρτησία

aneksarthth gynaika
Ζούμε στην εποχή του μετά-φεμινισμού όπου μία γυναίκα ακριβώς όπως ο άντρας μπορεί να ζήσει εντελώς ανεξάρτητη. Αυτό δεν σημαίνει πώς δεν έχει συναισθηματικές ανάγκες όπως ακριβώς και εσύ. Δεν πρόκειται για κάτι καινούργιο στην κοινωνία μας. Πρέπει όμως να σέβεσαι την ανεξαρτησία της και τα όρια της όπως και τον δυναμισμό της. Αν σε τρομάξει ο ανεξάρτητος χαρακτήρας της εκείνη θα το καταλάβει και είτε θα φύγει είτε θα αντιδράσει με άλλους τρόπους. Δες επίσης Πως να κερδίσεις μια ανεξάρτητη γυναίκα!

2. Η ανάγκη για ελευθερία

anagkh gia eleytheria
Στην Ελλάδα έχουμε κρατήσει τα οικογενειακά πρότυπα της πυρηνικής οικογένειας. Αυτό σημαίνει δέσμευση και παιδιά εντός γάμου τις περισσότερες φορές. Όμως πλέον και οι γυναίκες παντρεύονται και κάνουν παιδιά σε μεγαλύτερες ηλικίες και δίνουν για αρκετά χρόνια βαρύτητα στις σπουδές και στην καριέρα τους.
Δεν είναι και λίγες οι γυναίκες που επιλέγουν να μην δεσμευτούν και να παραμείνουν ελεύθερες όλη τους τη ζωή. Αν η συμπεριφορά των γυναικών που σε ελκύουν είναι πιο φιλελεύθερη θα πρέπει να καταλάβεις ότι έχουν ανάγκη για ελευθερία. Σε αυτές τις περιπτώσεις αν δείξεις κατανόηση μπορεί και να αλλάξει η σχέση σου μαζί τους. Αν δουν ότι ταιριάζετε ίσως δώσουν την ευκαιρία να είστε μαζί.

3. Η αναζήτηση συντροφικότητας

symperifora twn gynaikwn
Οι γυναίκες συχνά θέλουν κάτι περισσότερο από το να περνάνε καλά κι ας μην το παραδέχονται ανοιχτά. Βέβαια αυτό το κάνουν και πολλοί άντρες. Η αιτία γι αυτό είναι ο φόβος μήπως δείξουν αδυναμία και ανικανότητα να βρουν αυτό που πραγματικά ψάχνουν.
Στα speed dating που ξεκίνησαν στο εξωτερικό και έχουν έρθει εδώ και μερικά χρόνια στη χώρα μας, ρωτήθηκαν άντρες και γυναίκες γιατί έλαβαν μέρος. Οι άντρες απάντησαν πώς μπορεί να γνώριζαν όμορφες κοπέλες και άφησαν ενδεχόμενα ανοιχτά. Οι πιο πολλές γυναίκες απάντησαν πώς το έκαναν για πλάκα. Η αλήθεια πίσω από τις απαντήσεις είναι πώς τα δύο φύλα δεν ψάχνουν εντελώς διαφορετικά πράγματα. Όλοι θέλουν να γνωρίσουν ένα άτομο να ταιριάζουν. Δες επίσης 8 Πράγματα που θέλουν οι γυναίκες από έναν άντρα!

4. Οι γυναίκες δεν φλερτάρουν ανοιχτά

gynaikes flert
Θα έχεις παρατηρήσει πώς σπάνια μία γυναίκα φλερτάρει ανοιχτά. Οι γυναίκες που σπάνε αυτό το καλούπι είναι λίγες και γίνονται κυνηγοί. Οι πιο πολλές γυναίκες δεν ζητάνε το τηλέφωνο ούτε πλησιάζουν τους άντρες που τους αρέσουν. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν ρισκάρουν την απόρριψη και πιο γενικά την αξία τους. Δεν θέλουν να «πέσουν» στα μάτια των άλλων.
Οι άντρες επίσης δεν θέλουν την απόρριψη αλλά όχι στον βαθμό που την αποφεύγουν οι γυναίκες! Η απόρριψη πονάει πολύ περισσότερο μία γυναίκα παρά έναν άντρα. Παρόλο που αυτός είναι ο γενικός κανόνας μπορείς να καταλάβεις πότε μία γυναίκα σε φλερτάρει διακριτικά από την γλώσσα του σώματος της. Δες επίσης 10 Σημάδια που δείχνουν ότι μία γυναίκα φλερτάρει μαζί σου!

5. Ο σεβασμός στην προσωπικότητα

sebasmos proswpikothtas
Ως άντρας γνωρίζεις πόσο σημαντικό είναι για σένα να κερδίζεις τον σεβασμό από τον περίγυρο σου και την σχέση σου. Το ίδιο ακριβώς θέλουν οι γυναίκες. Μία κοπέλα ψάχνει για έναν άνθρωπο να την σέβεται για αυτό που είναι. Αν είσαι δίπλα της μόνο επειδή είναι πολύ όμορφη, το αντιλαμβάνεται.
Μπορεί το καλό seχ να είναι μεγάλο κίνητρο αλλά όταν είναι το μόνο κίνητρο οι γυναίκες θα απορρίψουν είτε εσένα είτε αυτό που έχετε. Για να καταλάβεις την γυναίκα που θέλεις πρέπει να θυμάσαι πώς όταν σε σέβεται νιώθεις ότι σε εκτιμά, όταν όμως την εκτιμάς γι αυτό που είναι νιώθει πώς την σέβεσαι.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top