ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
 
Δεν είναι όλοι οι άντρες 100% ειλικρινείς πάντα. Ειδικά όταν πρόκειται για το πώς αισθάνονται κι αν δεν νιώθουν πως είναι αμοιβαίο μπορεί να αργήσουν λίγο να εκδηλωθούν. Άλλοι
προσπαθούν να δείχνουν άνετοι και δεν παραδέχονται τι συμβαίνει στο μυαλό τους. Αν ένας άντρας όμως νοιάζεται πραγματικά για σένα θα το δείξει άθελα του.
Υπάρχουν μερικά σημάδια στη συμπεριφορά που θα σε κάνουν να καταλάβεις αν το αγόρι σου ή αυτός που θέλεις νοιάζεται πραγματικά για εσένα. Φυσικά αν έχετε αμοιβαία αισθήματα είναι το ιδανικό, αλλά κι αν είναι περισσότερο από την πλευρά του έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που ενδιαφέρεται ουσιαστικά για σένα.

Πως θα καταλάβεις ότι ένας άντρας νοιάζεται για σένα!


1. Είναι προστατευτικός

prostateytikos antras
Ο άνθρωπος αυτός σου προσφέρει φροντίδα και θέλει να είσαι καλά τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Είναι προστατευτικός χωρίς να κυριαρχεί πάνω σου λέγοντας σου τι να φορέσεις ή που να πας. Τέτοιες υποδείξεις δεν είναι υγιείς. Σε φυσιολογικά πλαίσια θέλει να σε υπερασπιστεί γιατί αισθάνεται για εσένα όμορφα συναισθήματα.

2. Θυμάται λεπτομέρειες

attention to details
Συχνά τυχαίνει να μιλάμε με κάποιον και να μην δίνουμε σημασία σε όλα όσα λέει. Αυτό δεν συμβαίνει ποτέ με τους ανθρώπους για τους οποίους νοιαζόμαστε πολύ. Έτσι και εκείνος νοιάζεται πραγματικά για εσένα αν σε ακούει και θυμάται ακόμα και τις λεπτομέρειες από όσα λες.

3. Σου μιλάει με ειλικρίνεια

eilikrinhs antras
Μπορεί να μην σου έχει πει ότι σε αγαπάει, σου λέει πάντα όμως την αλήθεια για οποιοδήποτε πράγμα συζητάτε. Αυτός ο τύπος άντρα δεν θέλει να σε φέρει σε δύσκολη θέση και προχωράει αργά. Δες επίσης 5 Λόγοι που η ειλικρίνεια βοηθάει τις σχέσεις σου!

4. Σου αφήνει χώρο

yposthriksh agaph
Ακόμα κι αν είναι οξύμωρο, ο άντρας που νοιάζεται πραγματικά δεν θέλει να πιέσει την γυναίκα που τον ενδιαφέρει. Αφήνει χώρο και χρόνο και σέβεται τα όρια σου. Αυτό το κάνει παρόλο που θα ήθελε να σε βλέπει περισσότερο. Ενδιαφέρεται κυρίως για τις δικές σου ανάγκες και βάζει σε δεύτερη μοίρα τις δικές του.

5. Κάνει θυσίες

sxeseis agaph
Δεν πρόκειται για ήρωα δράματος, αλλά για ένα άτομο που για να περάσει χρόνο μαζί σου θα πάει σε ένα μέρος που δεν του αρέσει ή θα έρθει μαζί σου για ψώνια. Μπορείς να μπεις στην θέση του αν θυμηθείς έστω και μία φορά που σου άρεσε πολύ κάποιος και πήγες μαζί του για παράδειγμα στο σινεμά να δεις μία ταινία που κανονικά δεν θα έβλεπες ποτέ.

6. Σου στέλνει αρκετά μηνύματα

grapta mhnymata
Είτε sms, είτε viber είτε με οποιονδήποτε τρόπο, αυτός ο άντρας σε σκέφτεται πολύ και θέλει να επικοινωνεί μαζί σου. Ίσως δεν έχετε κάτι να συζητήσετε αλλά εκείνος θέλει πολύ να επικοινωνείτε οποιαδήποτε ώρα της μέρας.

7. Βρίσκει χρόνο για σένα

antras endiaferetai
Μπορεί να δουλεύει υπερωρίες ή να μένει στην άλλη άκρη της πόλης, όμως το γεγονός ότι βρίσκει πάντα χρόνο για σένα είναι ένδειξη πραγματικού ενδιαφέροντος.

8. Τον πιάνει ζήλια

antras zhleyei
Είτε είστε μαζί είτε τον έχει σε friend-zone, αν βλέπει κάποιον να προσπαθεί να σε πλησιάσει ζηλεύει. Το ζήτημα εδώ είναι ότι θα ζηλέψει φανερά δεν πρόκειται να αντέξει να το κρύψει.

9. Βρίσκει τρόπους να μένετε μόνοι

zeygari monoi
Είτε με δικαιολογίες είτε πιο φανερά θα προσπαθήσει να βγει μόνο μαζί σου. Αν είστε σε σχέση είναι λογικό, αν δεν είστε είναι φανερό πώς προσπαθεί να σε κερδίσει γιατί τον ενδιαφέρεις πολύ.

10. Η γλώσσα του σώματος του

glwssa tou swmatos
Ειδικά οι άντρες που πολιορκούν μία γυναίκα τείνουν να κάνουν πολύ eye contact και προσπαθούν να την αγγίζουν όσο περισσότερο γίνεται. Θα παρατηρήσεις πώς σε κοιτάζει ενώ μιλάς στην παρέα αλλά και σε άσχετες φάσεις και όταν είστε έξω θα προσπαθεί να στέκεται κοντά σου.

11. Θέλει να μάθει για την ζωή σου

agaph endiaferon
Εκτός από καλός ακροατής και συνομιλητής, ο άντρας που νοιάζεται πραγματικά θέλει να σε μάθει καλά. Τον ενδιαφέρει η ζωή σου, όσα σου αρέσουν και η προσωπικότητα σου. Δες επίσης 15 Ερωτήσεις για να μάθεις τον σύντροφο σου καλύτερα!

12. Ρωτάει για τα μελλοντικά σου σχέδια

future plans
Αν σε ρωτάει για το μέλλον θέλει να δει πώς σκέφτεσαι το μέλλον σου, τα σχέδια σου κτλ. Φανερώνει με τον τρόπο του ότι θέλει κι εκείνος να είναι μαζί σου στο μέλλον. Αν είστε ήδη μαζί αισθάνεται για εσένα βαθύτερα πράγματα από όσα έχει αποκαλύψει.

13. Σου τηλεφωνεί πρωί και βράδυ

sxeseis epikoinwnia
Εκτός από τα γραπτά μηνύματα θέλει να σε ακούσει, να σου πει καλημέρα και καληνύχτα. Για εκείνον η επικοινωνία μαζί σου είναι πολύ σημαντική.

14. Δεν σου κρατάει κακία για πολύ

tsakwmoi sxesh
Ακόμα κι αν τσακωθείτε δεν μπορεί να σου κρατήσει κακία, τουλάχιστον όχι για πολύ. Σου έχει αδυναμία και έτσι δεν θα αφήσει τα μικρά πράγματα να επηρεάσουν τη σχέση σας.

15. Θέλει να είσαι καλά

noiazetai pragmatika
Ακόμα κι αν τον απορρίψεις ή τον χωρίσεις για οποιοδήποτε λόγο εκείνος θέλει να είσαι καλά. Υποστηρίζει πάντα τις αποφάσεις σου που σε κάνουν ευτυχισμένη και σε ενθαρρύνει να ακολουθήσεις τα όνειρα σου ακόμα κι αν είναι να είστε χώρια.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top