ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον
ανεξάρτητο βουλευτή, πρώην Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση που κηρύχθηκε ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Πέτρου Κωνσταντίνου, συντονιστή της Κ.Ε.Ε.Ρ.Φ.Α. και δημοτικού συμβούλου της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στο Δήμο Αθήνας.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Δημήτρης Κουκούτσης στις 24-8-2012 στο χώρο του κοινοβουλίου, που ο Πέτρος Κωνσταντίνου μαζί με τον Τζαβέντ Ασλάμ, Βασιλική Κατριβάνου κ.α. βρέθηκαν για να επιδώσουν ψήφισμα ύστερα από πορεία διαμαρτυρίας μεταναστών για τον τρόπο αντιμετώπισής τους από την αστυνομία, του επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά, απευθύνοντάς του τη φράση, μεταξύ άλλων «τι θες εσύ εδώ, έξω από εδώ Πακιστανολάγνε, που σε γ… οι αραπάδες».
Δύο μέρες αργότερα και αφού το περιστατικό αυτό δημοσιοποιήθηκε, ο Δ. Κουκούτσης εξέδωσε δελτίο Τύπου, στο οποίο καυχήθηκε ότι πέταξε έξω από τη Βουλή τον εμπρηστή της Μarfin, Πέτρο Κωνσταντίνου, αποδίδοντάς του ουσιαστικά την ποινική ευθύνη για τον εμπρησμό που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο των τριών εργαζομένων στις 5-5-2010.
Η απόφαση του δικαστηρίου, που εκδόθηκε χθες, υιοθέτησε ανάλογη καταδικαστική πρόταση της εισαγγελέως της έδρας.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top