ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρός ο θείος, χαροπαλεύει ο 11χρονος ανιψιός | Newsit.gr

Θρήνος στα Σαγέικα από το νέο τροχαίο δυστύχημα. Νεκρός ένας 38 άνδρας
. Σε σοβαρή κατάσταση ο ανήλικος ανιψίός του.
Με αίμα βάφτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, η Εθνική Οδός Πατρών – Πύργου, καθώς μετά από εκτροπή οχήματος, στο ύψος του Ι.Ν. Αγίου Ραφαήλ, στην Κάτω Αχαΐα, ένας άνδρας 38 ετών, έχασε τη ζωή του, και ένα παιδί μόλις 11 ετών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ενώ  τόσο ο οδηγός, όσο και το παιδί που επέβαινε στο όχημα (ανιψιός του οδηγού) κατάγονται από τα Σαγέικα.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του 11χρονου είναι δυσάρεστες, καθώς το παιδί φέρει κατάγματα σε πόδια και σπονδυλική στήλη και σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι.

Πένθος στα Σαγέικα – Δεν θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

«Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σαγείκων ενημερώνει ότι η προγραμματισμένη για σήμερα Κυριακή 10/12/2017 Χριστουγεννιάτικη γιορτή, με σκοπό το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου αναβάλλεται λόγω δυσάρεστου γεγονότος που συνέβη στο χωριό. Όσα μηνύματα λάβετε να μην ληφθούν υπόψη».

Με αυτό το μήνυμα ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σαγέικων, εκφράζει το πένθος και τη βαθιά του θλίψη, για τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο 38χρονος από την περιοχή, στο τροχαίο δυστύχημα στην Πατρών – Πύργου.

Όπως ανακοίνωσαν σε ένδειξη πένθους, η προγραμματισμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, με σκοπό το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, αναβάλλεται.

πηγή: patrisnews


Πηγή: http://ift.tt/2hWqqBA
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top