ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Πρόκειται για την τέταρτη γυναίκα που συλλαμβάνεται στο ίδιο αεροδρόμιο τις τελευταίες ημέρες, για μεταφορά κοκαΐνης.

Σύμφωνα με την νομοθεσία της Κίνας, όσοι πιάνονται για κατοχή ή  μεταφορά ναρκωτικών μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι ακόμη και με ισόβια, ενώ όσοι πιαστούν να είναι χρήστες οδηγούνται υποχρεωτικά σε δημόσια κλινική απεξάρτησης. Άλλωστε η Κίνα είναι από τις top 20 χώρες του κόσμου με τους σκληρότερους νόμους στις υποθέσεις ναρκωτικών, μαζί με την Μαλαισία, το Ντουμπάι, την Σιγκαπούρη κλπ.
Σύμφωνα με τα shanghaiist.com και South China Morning Post, η 19χρονη Ελληνίδα είναι η τέταρτη γυναίκα επισκέπτης που συνελήφθη την τελευταία εβδομάδα στο αεροδρόμιο, προσπαθώντας να περάσει παράνομα κοκαΐνη, όπως ανακοίνωσε το τελωνείο του Χονγκ Κονγκ.
Η νεαρή γυναίκα αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια του West Kowloon στο Χονγκ Κονγκ και αντιμετωπίζει βαρύ κατηγορητήριο για διακίνηση ναρκωτικών. Οι Αρχές δεν έχουν δώσει ακόμη στη δημοσιότητα το όνομά της, ενώ την οδήγησαν στο τμήμα, φορώντας της κουκούλα, ώστε να μην αποκαλυφθεί το πρόσωπό της.
Σύμφωνα με την Huff Post η 19χρονη δεν είναι κάποιο από τα γνωστά ονόματα στο χώρο του ελληνικού μόντελινγκ, καθώς δεν είχε πολύ καιρό που είχε ξεκινήσει την καριέρα της.
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top