ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

«Η ισχύς εν τη ενώσει»!



ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Με τον Ήλιο να περνά στον Ζυγότον λόγο πλέον έχει η διπλωματία και σίγουρα μπορείς να ωφεληθείς από τις καλές δημόσιες σχέσεις σου, είτε γνωρίζοντας πρόσωπα-κλειδιά είτε συνάπτοντας μια χρήσιμη συμφωνία. Επιπλέον, ένας συνεργάτης φαίνεται πως θα σου τραβήξει την προσοχή με τα προσόντα του ή με τα «σκέρτσα» του! Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό «ανακατεύει την τράπουλα» στα οικονομικά σου τελικά όμως θα διαπιστώσεις ότι παρά τις όποιες μεταπτώσεις, θα βρεθείς ξανά στο σημείο που... ξεκίνησες!
Ερωτικά
Ο έρωτας «κυκλοφορεί» στο χώρο της εργασίας σου, αλλά ακόμη κι αν δε δουλεύεις πολλά μπορεί να συμβούν με ένα πρόσωπο που σου παρέχει τις υπηρεσίες του. Αν πάλι έχεις βρει το ταίρι σου, μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις μεταξύ σας... αμοιβαίες εξυπηρετήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό δεν σε βοηθά να σχηματίσεις μια καθαρή εικόνα για τις προθέσεις των άλλων αλλά ίσως να «μπερδέψει» και σένα, αντικαθιστώντας την συνήθη προσήλωσή σου στην λογική με κάποιες πιο «μυστηριώδεις» αναζητήσεις. Επιπλέον, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα περάσουν από «σκαμπανεβάσματα». Παράλληλα όμως, με τον Ήλιο στον Ζυγό κάποιες συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις για εργασιακά θέματα μπορεί να σου ανοίξουν τον δρόμο για μια διάκριση ή την διαφήμιση-προώθηση του έργου σου.
Ερωτικά
Μια προσωπική σου υπόθεση γίνεται κεντρικό ζήτημα και σχολιάζεται ποικιλοτρόπως, με αποτέλεσμα να νοιώθεις κάπως άβολα. Κατά τα άλλα όμως, έχεις τον τρόπο να «ξεκλειδώσεις» μια καρδιά που θες να κτυπά μόνον για... σένα!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε θέλει πιο προσεκτικό/η σε θέματα υγείας και διατροφής, αλλά και στην κατανομή των δυνάμεών σου, ώστε να διεκπεραιώσεις με επιτυχία τις πολλές και διαφορετικού τύπου εργασίες της ημέρας. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον Ζυγό φαίνεται πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε αναγκάζει να το προσέξεις με τη συμπεριφορά και τις επιλογές του, αλλά αν κάτι δεν σου αρέσει, φρόντισε να το συζητήσεις μαζί του κι όχι να «ακροβολιστεί» ο καθένας στις απόψεις του, αφού το ζητούμενο είναι η σύνθεση!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ίσως γνωρίσεις ένα «διακεκριμένο» άτομο, με το οποίο μπορεί να υπάρξει μια αίσια εξέλιξη. Γενικότερα, φαίνεται ότι τα τεκταινόμενα στην προσωπική σου ζωή περνούν σε πρώτο πλάνο, μαζί φυσικά με τα... δέοντα σχόλια και κουτσομπολιά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό αναδεικνύει θέματα σχετικά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά μη βιαστείς να... προκάμεις, αφού οι καταστάσεις θα αλλάξουν σύντομα! Επιπλέον, καλείσαι να «ακούσεις» το ένστικτό σου σε ένα προσωπικό ζήτημα που σε «καίει». Παράλληλα, με τον Ήλιο στον Ζυγόευνοούνται οι περιουσιακές ρυθμίσεις ενώ είναι πιθανό, είτε να «μαζέψεις» κόσμο στο σπίτι σου είτε να φιλοξενηθείς σε ένα «in» μέρος. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ίσως ενοχληθείς από την δημοσιοποίηση μιας οικογενειακής υπόθεσης.
Ερωτικά
Κερδίζεις τους άλλους με την παρουσία σου και βέβαια δεν είναι σκόπιμο να κλειστείς στο σπίτι. Μια έξοδος, ένα ταξίδι ή απλά μια καλή παρέα θα σου δώσουν την ευκαιρία να «ξεσκάσεις» κι αν θες το κάτι παραπάνω... τίποτα δεν αποκλείεται!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σηματοδοτεί μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον αλλά και την ανάγκη σου να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό ζήτημα που παραμένει σε εκκρεμότητα. Παράλληλα, με την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό μπαίνεις κι εσύ σε μια επικοινωνιακά «ζωηρή» όσο και δημιουργική περίοδο, την οποία μπορείς να αξιοποιήσεις με ποικίλες επαφές κι ανταλλαγές απόψεων, αλλά και την δημοσιοποίηση ή διαφήμιση των βασικών στόχων σου. Επιπλέον, θα μάθεις πολλά για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο.
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να υπάρξει μια αστάθεια ή αβεβαιότητα στις σχέσεις σου με συνέπεια να μην ξέρεις από... πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις! Καλό είναι πάντως, μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα να μη θεωρείς τίποτα ως δεδομένο και κυρίως να μη φαντάζεσαι πράγματα που δε μπορούν να γίνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου με τον «έξω κόσμο» και τα καλά νέα είναι ότι η περίοδος είναι γόνιμη για συναθροίσεις-συμφωνίες με σκοπό την προώθηση ενός κοινού στόχου. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον Ζυγό οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να δρομολογήσεις μια οικονομική διαπραγμάτευση ή συμφωνία, που θα μπορούσε να βελτιώσει κατά πολύ τη θέση σου. Ίσως μάλιστα η δημοσιοποίηση ενός αιτήματός σου να βρει τους κατάλληλους αποδέκτες.
Ερωτικά
Η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει σε συναισθηματικά «σκαμπανεβάσματα» και μια αστάθεια, που μπορεί να γίνει... παρεξηγήσιμη, αν είσαι ήδη σε μια σχέση. Αν όμως είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να «τρελάνεις» κόσμο με τα καμώματά σου!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Με τον Ήλιο να περνάει στο ζώδιό σου, ο ρόλος σου στις εξελίξεις γίνεται ολοένα και πιο «κομβικός», με αποτέλεσμα τόσο την προσωπική σου ανάδειξη, όσο και την αυξημένη επιρροή στους άλλους, φρόντισε ωστόσο να μην αναλωθείς στο τι κάνουν οι άλλοι. Επιπλέον, είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια συμφωνία ή σύμβαση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό ενδέχεται να συμβάλλει σε κάποια «σκαμπανεβάσματα» στα οικονομικά σου, δημιουργώντας μια προσωρινή, όσο και υπερβολική ανησυχία για την πορεία τους.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης στην Παρθένο ενεργοποιούν το ερωτικό παρασκήνιο, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Σχέσεις μυστικές ή σχέσεις χωρίς προοπτική επισημοποίησης σου γνέφουν για να τις εξερευνήσεις, έχοντας την εγγύηση ότι τουλάχιστον δεν θα βαρεθείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει έτοιμο/η για όλα και πέρα από τα πρακτικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, η μεγαλύτερη πρόκλησή σου είναι να «κουμαντάρεις» τα πάθη σου. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον Ζυγό, το ενδιαφέρον σου μπορεί να επικεντρωθεί σε όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο, ίσως μάλιστα κληθείς να συμμετάσχεις σε μια μικρή... συνομωσία με καλό σκοπό! Μπορεί όμως απλά να κινηθείς στην κατεύθυνση μιας εσωτερικής αναζήτησης ή μιας ομαδικής «ψυχοθεραπείας».
Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία θα σου τραβήξει την προσοχή, αλλά να θυμάσαι ότι η σχέση σας μπορεί να είναι εξ ίσου καλή και ως.... φιλική! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να μοιραστείς όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου και μια καλή παρέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Φαίνεται πως ανοίγει ένας νέος κύκλος γνωριμιών και κοινωνικότητας, που μπορεί να συνδυαστεί και με την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Επιπλέον, με τον Ήλιο στον 11ο φυσικό «οίκο» σου, είναι πιθανό να συνδράμεις στην προσπάθεια ενός φίλου ή μιας φίλης, παίρνοντας «μερίδιο» από μια ενδεχόμενη διάκρισή του/της. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από εργασίες της καθημερινότητας, χωρίς όμως να ξεπεράσεις τις αντοχές σου, αφού η υγεία σου θέλει μια κάποια προσοχή.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις, με «όπλο» την φυσική σου παρουσία αλλά και τα... καμώματά σου! Από την άλλη, ο Άρης στο ίδιο ζώδιο συμβάλλει σε διεκδικήσεις και ανταγωνισμούς, που κάποια στιγμή ενδέχεται να «ξεφύγουν».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Ο Ήλιος στον Ζυγό δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για να έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο, που μπορεί να σου «ανοίξει πόρτες» και γενικότερα να σε βοηθήσει να δικτυωθείς. Ίσως μάλιστα να πετύχεις και μια σημαντική συμφωνία που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου. Επιπλέον, μπορεί να κερδίσεις «πόντους» από την συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση. Αλλά και η Σελήνη στον Σκορπιό τείνει να ανανεώσει τον κύκλο των γνωριμιών σου με νέους/ες φίλους/ες, κάποιος/α εκ των οποίων έχει και μυστικές «άκρες».
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης στην Παρθένο σου υπόσχονται τα καλύτερα αν «κυκλοφορήσεις» ή ταξιδέψεις. Αξιοποίησε λοιπόν τα καλά της κοινωνικής ζωής και δεν θα... χάσεις! Ακόμη, μπορεί να έχεις μια ερωτική συνομιλία με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε θέλει «στις επάλξεις», προκειμένου να ανταποκριθείς με επιτυχία στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας και με δεδομένο το ότι σου αρέσει να δουλεύεις «στην κόντρα», μπορείς να πετύχεις πολλά. Κατά τα άλλα, με το πέρασμα του Ήλιου στον Ζυγό είσαι πλέον σε μια φάση όπου οι σπουδές, τα ταξίδια ή οι νομικές υποθέσεις έχουν την «μερίδα του λέοντος» στις εξελίξεις, ίσως μάλιστα να πάρεις κάποια σημαντική πρωτοβουλία στα εργασιακά σου, ύστερα από την παρότρυνση ενός προσώπου που ξέρει καλά τα «κατατόπια».

Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης στην Παρθένο διεγείρουν πάθη και επιθυμίες, που είναι δύσκολο να... κατευναστούν κι αν δεν έχεις κάποια δέσμευση, το πιθανότερο είναι να «το τερματίσεις»! Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δώσε προτεραιότητα στην ερωτική σου απόλαυση.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να «ταΐσεις» το μυαλό σου με νέες γνώσεις ή σε πιο εξωστρεφές επίπεδο να εμπλουτίσεις τις παραστάσεις σου μέσω ενός ταξιδιού ή των επαφών σου. Επιπλέον, φαίνεται πως τα μηνύματα πέφτουν... βροχή, χωρίς όμως να έχουν όλα την ίδια αξία. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον Ζυγό καλείσαι να διαπραγματευτείς και να ρυθμίσεις θέματα που μπορεί να αφορούν στην φορολογία, ένα δάνειο, μια κληρονομιά ή μια αποζημίωση, κάτι όμως που ίσως συνδυαστεί με την δημοσιοποίηση των οικονομικών σου δεδομένων.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη και τον Άρη στην Παρθένο, απέναντί σου, όπου σταθείς κι όπου βρεθείς θα γίνεις αποδέκτης πολλών «κολακευτικών» σχολίων, ίσως μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις να μην υπάρξει ούτε... ίχνος διακριτικότητας! Η συνέχεια βέβαια εξαρτάται καθαρά από σένα.


Πηγή: http://ift.tt/2fFXJIR
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top