ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Οι πακιστανικές ένοπλες δυνάμεις επιβεβαίωσαν ότι παραλήφθηκαν τέσσερα επιθετικά ελικόπτερα τύπου Mil Mi-35M από την...

Russian Helicopters, υλοποιώντας την πρώτη πακιστανική προμήθεια από τη ρωσική αμυντική βιομηχανία. Η σχετική ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της έκθεσης Army 2017 που διεξήχθη το διάστημα 22-27 Αυγούστου στα περίχωρα της Μόσχας.

Το Πακιστάν είχε παραγγείλει τον Αύγουστο του 2015 τέσσερα επιθετικά ελικόπτερα τύπου Mi-35M σε ένα συμβόλαιο ύψους 153 εκατομμυρίων δολαρίων, στο οποίο συμπεριλαμβανόταν «πακέτο» που κάλυπτε ανταλλακτικά, υπηρεσίες εκπαίδευσης και υποστήριξη εδάφους.

Τα επιθετικά ελικόπτερα Mi-35M αποτελούν εκσυγχρονισμένη έκδοση των πασίγνωστων από τη σοβιετική περίοδο επιθετικά ελικόπτερα Mi-24V Hind, το οποίο σχεδιάστηκε με βάση το μεταφορικό Mil Mi-8/17 Hip. Το νέο ελικόπτερο ενσωματώνει ολοκληρωμένο σύστημα αυτοπροστασίας.

Πρόκειται για τον τρίτο τύπο επιθετικού ελικοπτέρου που θα επιχειρεί με τις πακιστανικές ένοπλες δυνάμεις, καθώς όλα δείχνουν ότι πέραν των Bell Helicopter AH-1Z Viper τα οποία θα αντικαταστήσουν τα πεπαλαιωμένα AH-1F/S Cobra, η πιθανότητα απόκτησης και των τουρκικής κατασκευής T129 ATAK της Turkish Aerospace Industries (TAI) εμφανίζεται ιδιαίτερα αυξημένη.
Πηγή




Πηγή: http://ift.tt/2whC6HD
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top