ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τρομακτικό πείραμα! 5 μέρες στην απομόνωση – Άρχισε να μιλάει μόνη της [vids] | Newsit.gr
Μετά τις πρώτες 72 ώρες σε πλήρη απομόνωση, η Sarah Doherty άρχισε να μιλάει μόνη της. Το τρομακτικό πείραμα προέβλεπε ότι θα παραμείνει στην απομόνωση για 5 μέρες.

Η 36χρονη μητέρα ενός παιδιού κλειδώθηκε σε ένα μικρό δωμάτιο για το τρομακτικό πείραμα. Συμφώνησε να μην έχει καμία επαφή με τον έξω κόσμο. Ήταν την τρίτη μέρα που η Sarah άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα άγχους και έκανε εμετό στον νεροχύτη. Αυτό τη βοήθησε να νιώσει καλύτερα.

Άρχισε ωστόσο να βλέπει πράγματα στον νεροχύτη την επόμενη μέρα και άρχισε να μιλά στον εαυτό της. Χρησιμοποιούσε τα χέρια της για συντροφιά. Η Sarah κατάφερε να παραμείνει μέχρι τέλους στο τρομακτικό πείραμα In Solitary TV για το Channel 5.

Πριν μπει σε πλήρη απομόνωση η Sarah είπε ότι το χρησιμοποιεί για να επικεντρωθεί στον εαυτό της περισσότερο. Ήταν αφοσιωμένη στο να μεγαλώνει τον 8χρονο γιο της Lucas μόνη της. «Μου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθώ στον εαυτό μου λίγο περισσότερο. Κυρίως να μάθω αν είμαι τόσο δυνατός άνθρωπος όσο πιστεύω ότι είμαι. Θα ήθελα να βιώσω την απομόνωση για αυτόν τον λόγο».

Παρά τη θετική της προσέγγιση, η Sarah παραδέχτηκε ότι αισθάνθηκε ανήσυχη μόλις μπήκε στην καμπίνα. Έπρεπε να βρει πώς θα διαχειριστεί την εμπειρία. «Αν θυμηθώ την πρώτη στιγμή που μπήκα, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήμουν ανήσυχη. Αλλά έπρεπε να προσποιηθώ ότι δεν έχω άγχος. Ένιωθα ότι με έχουν κλείσει σε κλουβί και σκεφτόμουν πώς θα το διαχειριστώ. Ποιες είναι οι στρατηγικές μου». 


Άντεξε ολόκληρο το πείραμα

Άρχισε να αισθάνεται σαν να βρίσκεται σε ταινία τρόμου με κάποιον να προσπαθεί να μπει στην καμπίνα. Ανησυχούσε πως δεν έχει τίποτα για να υπερασπιστεί τον εαυτό της εκτός από ένα μπολ. Ενώ βούρτσιζε τα δόντια της στον νεροχύτη άρχισε να βλέπει παράξενα πράγματα που έδειχνε στην κάμερα.

Όταν ξάπλωσε στο κρεβάτι άρχισε να μιλάει για τα συναισθήματά της. Ανέφερε πως αισθανόταν ένα τίποτα μέσα στην καμπίνα. Η ψυχολόγος της εκπομπής Pauline Rennie – Peyton και η ομάδα ψυχικής υγείας της εκπομπής ανησυχούσε για τη συμπεριφορά της. «Δεν νομίζω ότι έχει παραισθήσεις, νομίζω ότι είναι μοναχική». Η Sarah παραδέχτηκε ότι αισθανόταν ανυπεράσπιστη.

Άρχισε να μιλά στον εαυτό της και να κάνει διάλογο με ανθρώπους που δεν βρίσκονταν στο δωμάτιο. Παρά τις δυσκολίες, η Sarah κατάφερε να παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του πειράματος. Ήταν μόνο μία από τους τρεις που κατάφεραν να το ολοκληρώσουν. Στο τρομακτικό πείραμα πήραν συνολικά μέρος 5 άνθρωποι. 


newsit.gr


Πηγή: http://ift.tt/2xMuE5r
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top