ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο γάμος μιας Βραζιλιάνας πολιτικού μετατράπηκε σε διαδήλωση κατά της κυβέρνησης, όταν συγκεντρωμένοι άρχισαν να πετούν αυγά και μπουκάλια και στο τέλος χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας.

Η Μαρία Βικτόρια Μπάρος, 25 ετών, είναι μέλος της πολιτειακής συνέλευσης του Παρανά και κόρη του υπουργού Υγείας της Βραζιλίας, Ρικάρντο Μπάρος. Εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από την εκκλησία στην οποία παντρεύτηκε, το βράδυ της Παρασκευής και την ώρα που εμφανίστηκε η νύφη της πέταξαν αυγά, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα.

Στην πολυτελή τελετή έδωσε το παρόν η πολιτική ελίτ της χώρας, καθώς τουλάχιστον 30 μέλη του Κογκρέσου έδωσαν το παρών. Ομως, το ζευγάρι δεν είχε υπολογίσει τις αντιδράσεις του κόσμου, που συγκεντρώθηκε με πλακάτ που είχαν μηνύματα κατά της κυβέρνησης, ενώ φώναζαν συνθήματα κατά της νύφης, την οποία αποκαλούσαν συνωμότρια.

Ανδρες της ασφάλειάς της άνοιξαν ομπρέλες για να προστατέψουν το ζευγάρι από τα αντικείμενα που πετούσε ο κόσμος, ενώ τελικά χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας, για να προστατευθούν οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι τους.

Η Μπάρος δήλωσε ότι η διαδήλωση συνδέεται με την πρόσφατη απόφαση της μητέρας της να είναι υποψήφια για κυβερνήτης και υποστήριξε ότι η κινητοποίηση χρηματοδοτήθηκε από αριστερά κόμματα και σωματεία, αναφέρει το BBC.


Πηγή: iefimerida.gr


Πηγή: http://ift.tt/2tY9vGl
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top