ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0



Τα Ζώδια Σήμερα Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Υπερβολική εξιδανίκευση.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά


Ο Ερμής στον Λέοντα προάγει την δημιουργικότητά σου, ενώ μπορεί να αποκομίσεις κέρδη από τυχερά παιχνίδια ή μια κερδοσκοπική δραστηριότητα. Επιπλέον, είναι πιθανό να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να σταθείς περισσότερο στις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου, ίσως μάλιστα τελικά να σε συμφέρει να απολαύσεις ένα θέαμα ή ακρόαμα, από το να ματαιοπονείς με διάφορα πρακτικά θέματα στην καθημερινότητά σου.

Ερωτικά
Η διάθεσή σου είναι «παιχνιδιάρικη», κάτι όμως που μπορεί να δώσει λάθος μηνύματα στους άλλους. Φρόντισε λοιπόν κάποια στιγμή να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση, πριν μπλέξεις σε ένα φαύλο κύκλο παρεξηγήσεων ή κάνεις «γκάφες» που δεν… διορθώνονται!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά


Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα δεν προσφέρεται βέβαια για σημαντικές οικονομικές συναλλαγές, ίσα-ίσα που σε προειδοποιεί να μην έχεις εμπιστοσύνη σε όσους/ες σου «τάζουν», αφού το κίνητρό τους είναι να σε ξεγελάσουν ή να σε «κοιμίσουν». Επιπλέον, είναι πιθανό να χάσεις χρήματα από λάθος ή αφηρημάδα. Από την άλλη πλευρά όμως «ακούγοντας» την διαίσθησή σου, θα γλιτώσεις από ανεπιθύμητες καταστάσεις. Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα θα σε φέρει πιο κοντά με τους «δικούς σου» ανθρώπους.
Ερωτικά
Πολλά συμβαίνουν γύρω σου, πρόσεξε όμως μήπως τελικά πέσεις θύμα της γήινης φύσης σου. Μερικές φορές αυτό που δείχνει «προφανές» δεν είναι παρά το προϊόν μιας παρεξήγησης ή ενός δικού σου υποκειμενισμού, που εκπορεύεται από το τι θα ήθελες να συμβεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά


Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα να ορίζει τις εξελίξεις, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο είτε να πλανηθείς είτε να αποπλανήσεις άθελά σου κάποια πρόσωπα που σε εμπιστεύονται. Αν λοιπόν κάνεις ένα λάθος, αντί να προσπαθήσεις να αποκρύψεις την πραγματικότητα με επιπλέον ψέματα που δεν θα βοηθήσουν κανέναν, δεν έχεις παρά να το παραδεχτείς. Αντίθετα βέβαια, σε δράσεις που σχετίζονται με τις τέχνες και γενικότερα την δημιουργική φαντασία, έχεις «το πάνω χέρι» και μια έμπνευσή σου μπορεί να αποδειχθεί «χρυσή».
Ερωτικά
Η γοητεία σου κορυφώνεται παράλληλα με τις επιθυμίες σου, που δεν γνωρίζουν όρια και είναι μάλλον απίθανο να καταφέρεις να μην υποκύψεις στο «μοιραίο». Αν μάλιστα πιείς κι ένα… ποτηράκι παραπάνω, τότε η «παράδοσή» σου πρέπει να θεωρείται σίγουρη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η δυναμική σου είναι τέτοια που μπορεί να εμψυχώσει κάθε αδύναμο/η, αλλά και να παρασύρει τους πιο ευφάνταστους χαρακτήρες σε έναν «πολλά υποσχόμενο» δρόμο. Να θυμάσαι όμως ότι κάποιοι/ες κάτω από την επιρροή του Ποσειδώνα, σε βλέπουν σαν σωτήρα, με συνέπεια να σου ζητούν διαρκώς πράγματα στο υλικό πεδίο κι όταν δεν τα παίρνουν να σε κατηγορούν ως «απατεώνα»! Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα αναμένεται να αυξήσει την καταναλωτική σου διάθεση αλλά και τα… διαθέσιμα ποσά για ξόδεμα!
Ερωτικά
Αν αναζητάς κάποιου είδους «δυνατή» εμπειρία, μπορείς να την έχεις αλλά να θυμάσαι ότι πρόκειται για κάτι που αφορά στο «σήμερα» κι όχι στο «αύριο». Έτσι κι αλλιώς τα πολύ ωραία πράγματα είναι δύσκολο να επαναληφθούν, εκτός βέβαια κι αν πρόκειται για μια «φάρσα» της προσωπικής σου ιστορίας!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά


Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε κάνει πιο κινητικό/η και είναι πιθανό να συναντήσεις κόσμο για ποικίλες υποθέσεις. Ωστόσο, στα οικονομικά σου η εικόνα που έχεις δεν είναι «καθαρή» κι αν λάβεις σήμερα μια σημαντική απόφαση, το πιθανότερο είναι να λαθέψεις. Επιπλέον, φαίνεται πως σε προσεγγίζει ένα άτομο με κρυφές προθέσεις. Από την άλλη πλευρά όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σου δίνει την αφορμή για να απαλλαγείς από άγχη και σκοτούρες, «βλέποντας» μόνον την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων
Ερωτικά
Η ευτυχία σου κτυπά την πόρτα, όμως όσο υπέροχο κι αν δείχνει το σήμερα, άλλο τόσο απογοητευτικό μπορεί να αποδειχθεί στο μέλλον, είτε επειδή οι άλλοι σε παραπλανούν είτε γιατί έχεις εξιδανικεύσει υπερβολικά πρόσωπα και καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα βοηθά τους άλλους να σου «περάσουν», ό,τι θέλουν κι όπως το θέλουν! Πρόσεξε λοιπόν μην πλανηθείς από υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα ή μπεις σε μια συνεργασία με αβέβαιη συνέχεια. Από την άλλη πλευρά βέβαια «δικαιούσαι» να αναπτύξεις τις καλλιτεχνικές ανησυχίες σου αλλά και να βοηθήσεις κόσμο που υποφέρει. Επιπλέον, αν κάτι δεν σου «βγαίνει», μην το «ζορίζεις», αφού το σύμπαν ξέρει περισσότερα! Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα θα σου αποκαλύψει ένα μυστικό.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μια μάλλον ρομαντική φάση, όπου όλα είναι ροζ! Μπορείς βέβαια να ζήσεις την ευτυχία σου «εδώ και τώρα», αλλά αν αφεθείς σε προσδοκίες και μεγαλεπήβολα σχέδια, το πιθανότερο είναι ότι σε περιμένει μια μεγάλη απογοήτευση.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά


Ο Ερμής στον Λέοντα σε κάνει πιο κοινωνικό/η, ίσως μάλιστα μια από τις επαφές σου να αποδώσει κάτι σπουδαίο στον επαγγελματικό τομέα. Επιπλέον, ένας φίλος ή μια φίλη μεσολαβεί για το καλό σου. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να συμβάλλει στην ακύρωση μιας σειράς καθημερινών δράσεων ή ραντεβού, ας μην το πάρεις όμως «στραβά», αφού τελικά πρόκειται για το καλό σου κι ας νομίζεις το αντίθετο! Επιπλέον, σε καλεί να φροντίσεις για την σωματική και ψυχική σου ευεξία με φυσικά σκευάσματα.
Ερωτικά
Όσο «ειδυλλιακή» κι αν δείχνει μια κατάσταση, είναι προτιμότερο να περιμένεις, αφού το πιθανότερο είναι να επιλέξεις ένα πρόσωπο που θα σε «φλομώσει» στο ψέμα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε κάνει πως δε βλέπεις, για να σου αποκαλυφθούν περισσότερα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά


Ο Ερμής στον Λέοντα σε βοηθά να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, ίσως μάλιστα έχεις μια σημαντική επαφή με το εξωτερικό. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σου συνιστά να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η απέναντι σε υποτιθέμενες οικονομικές προοπτικές. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξουν κάποιοι που θα θελήσουν να σε εκμεταλλευτούν, εμφανίζοντας σου «λογικά» πειστήρια αλλά εδώ είναι που οφείλεις να είσαι ακόμη πιο δύσπιστος/η! Μπορείς, ωστόσο, να χαρίσεις κάτι σε όποιον/α ζητά την βοήθειά σου.
Ερωτικά
Παρότι οι προτεραιότητές σου δείχνουν να είναι κυρίως επαγγελματικές, υπάρχει χώρος και για ερωτικές απολαύσεις, οι οποίες μάλιστα θα σε «απογειώσουν»! Υπάρχει, ωστόσο κι ένα θέμα εμπιστοσύνης γι’ αυτό μην δίνεις βάση στα όσα ωραία σου παρουσιάζονται ως προοπτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Όταν η πραγματικότητα δεν σε αντιπροσωπεύει, το να ονειρεύεσαι τα καλύτερα δεν είναι απλά δικαίωμά σου, αλλά μια επιτακτική ανάγκη. Μπορείς μάλιστα να μεταδώσεις την αισιοδοξία σου και σε εκείνους/ες που την χρειάζονται άμεσα. Ωστόσο να μην… ξεχάσεις ότι, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, τόσο στα προσωπικά, όσο και στις συνεργασίες σου μπορεί να τεθεί θέμα εμπιστοσύνης κι ας φαίνονται όλα «μια χαρά». Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Λέοντα ενισχύει το εισόδημά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις ένα έμβασμα.
Ερωτικά
Όταν τίθεται άμεσα ένα θέμα εμπιστοσύνης και θέλεις να αποφύγεις το να γίνεις το «θύμα» ή ο/η «θύτης», μπορείς να κάνεις δύο πράγματα: Είτε θα ψάξεις για να βρεις έγκαιρα τι «παίζεται» στο παρασκήνιο είτε θα αρκεστείς στα... όνειρά σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά


Ο Ερμής στον Λέοντα σε στηρίζει οικονομικά, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας που διευρύνει ακόμη περισσότερο τις προοπτικές σου.
Στα υπόλοιπα θέματα όμως, δώσε μεγαλύτερη βάση στη διαίσθηση και την έμπνευσή σου, που είναι οι μόνες που μπορούν πραγματικά να σε βγάλουν «ασπροπρόσωπο/η», αφού η λογική σου «μπάζει νερά». Επιπλέον, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς, αφήνοντας για… αύριο ό,τι σε «ζορίζει»!
Ερωτικά
Με τον Άρη απέναντί σου ούτε εσύ είσαι σίγουρος/η για αυτά που θέλεις, αλλά ούτε και οι… άλλοι, αφού όλα ορίζονται από παρορμήσεις της στιγμής! Το πιθανότερο λοιπόν είναι να προκύψουν έντονες μεν καταστάσεις, οι οποίες όμως θα αλλάξουν γρήγορα, γι’ αυτό μην «δένεις» τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά


Ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να σου φέρει μια αξιοπρόσεκτη πρόταση επαγγελματικής συνεργασίας Παράλληλα όμως, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα να επηρεάζει τα οικονομικά και τα προσωπικά σου, είναι εύκολο είτε να εξαπατηθείς είτε να προχωρήσεις σε «άτοπες» κινήσεις, παρασυρμένος/η από «πλαστές» ανάγκες ή φαντασιώσεις. Καλό είναι λοιπόν να αποφύγεις κάθε κερδοσκοπική δραστηριότητα αλλά αν επιμείνεις στο να χάσεις χρήματα ή αγαθά, μπορείς απλά να τα χαρίσεις!
Ερωτικά
Οι συνθήκες δεν σε βοηθούν να… ηρεμήσεις, αντίθετα οι προ(σ)κλήσεις διαδέχονται η μια την άλλη. Κι αν μεν είσαι μόνος/η… χαλάλι σου, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε οι «αιθέριες υπάρξεις» που σε περιτριγυρίζουν μπορεί να αποδειχθούν ένα μεγάλο πρόβλημα!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά


Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, το «στοίχημά» σου είναι να συνθέσεις την φαντασία με την πραγματικότητα, δίνοντας στην κάθε μια τους την αξία που της πρέπει. Και οι καλύτεροι τρόποι για να το κάνεις είναι, είτε μέσα από την καλλιτεχνική δημιουργία είτε φιλοσοφώντας και αποκωδικοποιώντας μυστήρια και συμβολισμούς. Επιπλέον, μπορεί να διακοσμήσεις και να εξωραΐσεις τον χώρο σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να βρεις μια δουλειά, που θα μπορούσε να είναι και… χόμπι σου!
Ερωτικά
Το να ζεις μια κατάσταση κι ύστερα να την «ξεχνάς», είναι ίσως ένα από τα πιο εύκολα πράγματα για σένα, ιδιαίτερα αν δεν σε συμφέρει να την θυμάσαι! Μερικές φορές ωστόσο υπάρχουν πειστήρια κι αποδείξεις που, ακόμη κι εσύ, δεν μπορείς να διαψεύσεις.
astrology.gr


Πηγή: http://ift.tt/2tZqoyN
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top