ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Πίστευε πως είχε βρει τον κατάλληλο άντρα αλλά έκανε μεγάλο λάθος. Τα όσα ακολούθησαν την έκαναν να πάει στην αστυνομία και να μιλήσει...

Στα χεριά της αστυνομίας βρίσκεται από χθες ένας 30χρονος Χανιώτης, ο οποίος κατηγορείται για σωματεμπορία μετά από καταγγελία της ανήλικης κοπέλας του. Όπως είπε το κορίτσι στις Αρχές, εδώ και ένα εξάμηνο περίπου ζούσε τον εφιάλτη από τον ίδιο της τον σύντροφο, ο οποίος την ανάγκαζε να έχει σεξουαλικές επαφές με αλλοδαπούς άνδρες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος, μαζί με έναν 31χρονο Μαροκινό, είχαν μετατρέψει σε παράνομο οίκο ανοχής μία αγροικία σε χωριό του Δήμου Κισσάμου. Εκεί, αφού εισέπρατταν προκαταβολικά και εξολοκλήρου χρηματική αμοιβή από αλλοδαπούς άνδρες, ανάγκαζαν την ανήλικη σε ερωτική συνεύρεση μαζί τους.

Τελικά η κοπέλα βρήκε το κουράγιο να καταγγείλει τα όσα συνέβαιναν στις Αρχές, οι οποίες έδρασαν άμεσα και μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα έφτασαν στην σύλληψη των δραστών. Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Συνελήφθη σεκιούριτι για βιασμό φοιτήτριας

Η ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία για βιασμό που έκανε μια 22χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχει αναστατώσει τη φοιτητική κοινότητα της Λέσβου και τις αστυνομικές Αρχές του νησιού, που τη διερευνούν με προσοχή. Η κοπέλα εμφανίστηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στην Αστυνομία και κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον ιδιωτικό φύλακα μέσα στον χώρο της φοιτητικής εστίας!

Ο φερόμενος ως δράστης είναι ένας 33χρονος, υπάλληλος εταιρίας σεκιούριτι, που έχει τοποθετηθεί από την ιδιωτική επιχείρηση στη φοιτητική εστία για να επιτηρεί και να τη φυλάει. Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία της 22χρονης, δεν δίστασε να την ακινητοποιήσει και να τη βιάσει. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον σεκιουριτά, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που του απήγγειλε κατηγορίες. Στη συνέχεια ο φερόμενος ως βιαστής ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ παραμένει κρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου. Η 22χρονη φοιτήτρια υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν η καταγγελία της είναι βάσιμη.

Πηγή: zarpanews.gr


Πηγή: http://ift.tt/2tDGpK6
loading...
 
Top