ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Ο 27χρονος άσος έκανε δεκτή την πρόταση των Πειραιωτών, μετά από δύο «όχι» σε ομάδες της Ευρωλίγκα που του έδιναν πολλά χρήματα
!

Έτοιμος για την πρώτη του μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Πειραιώτες είναι… μία ανάσα από τον Γιάνις Στρέλνιεκς!

O 27χρονος Λετονός (1,91μ.), που παίζει στη θέση «2», απέρριψε ήδη προτάσεις από Χίμκι και Λοκομοτίβ Κουμπάν και είναι έτοιμος να πει το «ναι» στους Πειραιώτες, αφού επιθυμία του είναι να διεκδικήσει την ευρωπαϊκή κούπα.

Αν και ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερα για την συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, ο Στρέλνιεκς αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο, με συνολικές αποδοχές που θα φτάνουν στο 1.3 εκατ. ευρώ.

Φέτος σε 22 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα είχε 11,7 πόντους (89,2% βολές, 58,1% δίποντα, 45,9% τρίποντα), 3,5 ασίστ, 2,2 ριμπάουντ και 1,2 λάθη σε 25:04 κατά μέσο όρο.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση και για 4αρι που θα... βοηθήσει τον Πρίντεζη και Gegonota σας αποκάλυψε νωρίτερα ποιο όνομα «παίζει» πολύ δυνατά!



Πηγή: http://ift.tt/2rJM446
loading...
 
Top