ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Την Τρίτη, το έπαθλο επικοινωνίας το κέρδισαν οι Διάσημοι και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με βίντεο κλήση στους γονείς τους!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήρθε σε επικοινωνία με την μητέρα του, την οποία…



Την Τρίτη, το έπαθλο επικοινωνίας το κέρδισαν οι Διάσημοι και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με βίντεο κλήση στους γονείς τους!
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήρθε σε επικοινωνία με την μητέρα του, την οποία είδε μετά από 4 μήνες που είναι στο παιχνίδι και συζήτησαν για κάποια ώρα, λέγοντας του τα νέα από το νησί, πως είναι η υπόλοιπη οικογένεια…
Στο Youweekly.gr όμως που είμαστε παρατηρητικοί διαπιστώσαμε ένα λάθος που έκαναν στην παραγωγή την ώρα της επικοινωνίας..

Η μητέρα του μόλις τον είδε συγκινήθηκε πολύ, κι εκείνος προσπάθησε να την κάνει να σταματήσει κι εκείνη απάντησε: «Είναι χαράς δάκρυα!». Επειδή σε όλη την συζήτηση είχαν βγάλει υπότιτλους, σε εκείνο το σημείο, αντί να γράψουν αυτο που σας αναφέραμε έγραψαν: «Χαρίζεις δάκρυα!». Μπουμ…
Γενικά από την παραγωγή του Survivor έχουν ένα θέμα με τους υπότιτλους, μία ανορθόγραφοι, μία άλλα αντί άλλων! Παιδιά αφήστε το αφού δεν σας πάει… Ναι «χαρίζει δάκρυα»… Αίμα δάκρυα και ιδρώτας…που λέει και ο φίλος μας Σάκης Ρουβάς! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Πηγή: http://ift.tt/2s116ks
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top