ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Το 2004 όταν τα reality άρχισαν να μπαίνουν στη ζωή μας, εκτός από τους παίκτες την
αποθέωση από τον γυναικείο πληθυσμό, γνώριζαν και οι κριτές. Υπήρξε τότε ένα φεγγάρι που τα κορίτσια ηλικίας 16-24 ήταν τρελά ερωτευμένα με τον κριτή του Super Idol, Κωνσταντή Σπυρόπουλο. Τι ακριβώς έκανε και γοήτευε τα γυναικεία πλήθη; Τίποτα ιδιαίτερο. Μίλαγε λίγο, σχολίαζε καυστικά μεν, δίκαια δε, απαντούσε στα αστεία του Ηλία Ψινάκη και είχε το ύφος «γιατί κακούργα κοινωνία με έριξες στα reality».
Το Super Idol δεν ήταν το μοναδικό reality στο οποίο πήρε μέρος ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος.
Τον είδαμε επίσης στις εκπομπές του Alpha «ΤV Stars παρουσιάστε» και στο θρυλικό «Dream Show» το οποίο ενώ στην αρχή έκανε νούμερα χειρότερα και απ’ τα φετινά του Star Academy, χάρη στον μάγο της ίντριγκας, Αντρέα Μικρούτσικο, κατάφερε να καλύψει το χαμένο έδαφος και στο τέλος να γίνει η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών. Όχι για να δουν τα ταλέντα, αλλά για να απολαύσουν τους καυγάδες του παρουσιαστή με την κριτική επιτροπή.
Από τότε τα τηλεοπτικά ίχνη του Κωνσταντή Σπυρόπουλου αγνοούνται. Λες και άνοιξε η γη και τον κατάπιε. Ήταν η περίοδος που ο αγαπημένος κριτής των κοριτσιών παντρεύτηκε και αποφάσισε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. 13 χρόνια μετά ο Σπυρόπουλος έχει αλλάξει κάπως όπως είναι λογικό, όμως πάμε στοίχημα ότι αν έπαιρνε τη θέση κάποιου άλλου κριτή στην κριτική επιτροπή ενός τωρινού talent show (του Καρβέλα στο Star Academy για παράδειγμα) θα προκαλούσε τον ίδιο χαμό στο γυναικείο όπως τότε.
Μπορεί εμείς οι άντρες να μην καταλαβαίνουμε το γιατί (αφού πιο όμορφοι από μας δεν υπάρχουν στον πλανήτη) αλλά αν έχετε την παραμικρή αμφιβολία, ρωτήστε μια γυναίκα να σας πει.


Πηγή: http://ift.tt/2rw7Z9T
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top