ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Είναι αλήθεια, ότι υπάρχουν στάσεις στο $ex που κάνουν μια γυναίκα να έρθει γρηγορότερα σε 0ργασμό και καλύτερα !



Η -Dr. Madeleine M. Castellanos ψυχίατρος που ειδικεύεται στην θεραπεία του $ex απαντά:

1) » Η στάση πεταλούδα ή αλλιώς ιεραποστολικ0. Με την γυναίκα ξαπλωμένη στο κρεβάτι, σηκώνει τα πόδια της και τα τοποθετεί πάνω, στους ώμους του άντρα, και γέρνει τους γοφούς ελαφρώς προς τα επάνω. Αυτό δίνει μια υπέροχη γωνία στον τρaχηλο της μήτρας και προκαλείται διέγερση. Παράλληλα με την διείσδuση μπορούν να παραχθούν πολλαπλοί 0ργασμοί».

2) «Η θέση του άντρα είναι πάνω στη γυναίκα. Η τέλεια εναρμόνιση. Όταν το ζευγάρι κάνει την ιεραποστ0λική στάση το βάρος του άντρα, μετατοπίζεται ελαφρώς προς τα εμπρός, έτσι ώστε ο άξονας της στuσης του, παράγει σταθερή πίεση και τριβή στην κλειτ0ρίδα της γυναίκας. Όσες γυναίκες επιθυμούν να έχουν διeγερση της κλειτ0ρίδας, αυτή η στάση μπορεί να προκαλέσει έναν ισχυρό 0ργασμ0».



3) «Η γυναίκα από πάνω. Η στάση αυτή επιτρέπει στην γυναίκα να έχει τον έλεγχο, προκειμένου να προσδιοριστεί το βάθος και η γωνία διείσδuσης. Με τον άντρα ξαπλωμένο και τα γόνατά του λυγισμένα η γυναίκα τον διασχίζει με το ένα πόδι στο πλάι του γοφού του,και το άλλο πόδι ανάμεσα στα πόδια του. Με αυτόν τον τρόπο η γυναίκα μπορεί να βρει το σωστό σημείο, να ελέγχει τον ρυθμό, το βάθος, το μέγεθος της πίεσης και της τριβής. Είναι σίγουρα μία συνταγή για mind-blowing $ex!».

4) Get off, stand up. Δηλαδή ο άντρας σας κρατά στην αγκαλιά του ενώ είναι όρθιος. Είστε και οι δύο στον αέρα. Αυτή η στάση αναγκάζει το ζευγάρι να βρίσκεται σε μία πλήρη αγκαλιά η οποία παράγει συναισθηματική σύνδεση. Μπορεί να είναι μία απαιτητική στάση, αλλά είναι ευχάριστη και για τους δύο.

5) Happy scissors. Ή αλλιώς η γυναίκα ξαπλωμένη στο κρεβάτι με τα πόδια όρθια. Υπάρχει ποικιλία κινήσεων που θα μπορούσε να κάνει. Να τα ακουμπήσει στους ώμους του άντρα , να τα τυλίξει γύρω από την μέση του. Απλά μπορεί να πειραματιστεί και να παίξει ! Οι επιλογές είναι ατελείωτες !


Στάση 1

joytv.gr


Πηγή: http://ift.tt/2rXj7QB
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top