ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com


Νεκρός εντοπίστηκε γύρω στις
7:00 π.μ. ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Νίκος Σιαφκάλης, 83 ετών, ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν από τρεις ημέρες στην περιοχή των Λουτρών της Αφροδίτης, όπου είχε μεταβεί για ψάρεμα.
Το πτώμα του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη Νίκου Σιαφκάλη εντοπίστηκε στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς από τουρίστα, σύμφωνα με την Αστυνομία.
Στην περιοχή έσπευσε ακταιωρός που περισυνέλεξε τη σωρό και την έβγαλε στην ακτή, όπου μετά από λίγη ώρα έφθασαν οι οικείοι του Νίκου Σιαφκάλη που αναγνώρισαν τον άνθρωπο τους, όπως γράφει ο Φιλελεύθερος.
Αναμένεται στην περιοχή και ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους για να διενεργήσει αυτοψία, ενώ στη συνέχεια η σωρός του θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου θα διενεργηθεί η νεκροψία για τα αίτια που προκάλεσαν το τραγικό συμβάν.
Η περιοχή που βρέθηκε η σωρός είναι σε μεγάλη απόσταση από την περιοχή που είχε καταδυθεί για ψάρεμα ο 83χρονος θεατράνθρωπος και εικάζεται ότι τα πολύ έντονα θαλάσσια ρεύματα που επικρατούν στην περιοχή μετέφεραν το άψυχο σώμα στο σημείο που βρέθηκε σήμερα.
Πηγή 
loading...
 
Top