ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Eτοιμάζεται να πιάσει λιμάνι, αλλά φαίνεται ότι βρίσκεται στο "στόχαστρο" και της ...
Ρεάλ Μαδρίτης! Ποιος μπαλαδόρος έρχεται στην Ελλάδα;

Τον παίκτη που ...τρέλανε τον Ζινεντίν Ζιντάν θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός. Μόνο τυχαία περίπτωση δεν είναι ο 21χρονος Βέλγος εξτρέμ, Τεό Μπονγκοντά, που ετοιμάζεται να φέρει στον Πειραιά ο Ολυμπιακός, καθώς "έβγαλε" τα μάτια του νυν προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης και άλλοτε μάγου των γηπέδων "Ζιζού", όταν οι ομάδες τους συγκρούστηκαν τον Γενάρη στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Η εκπληκτική φέτος, Θέλτα, πήρε την πρόκριση εις βάρος της μετέπειτα πρωταθλήτριας Ευρώπης, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 2-1 μέσα στη Μαδρίτη και παίρνοντας 2-2 στο "Μπαλαϊδος", με τον Μπονγκοντά να έχει ενεργό συμμετοχή και ρόλο στην τεράστια επιτυχία της ομάδας της Γαλικίας.

"Συγχαρητήρια, τα πήγες περίφημα. Σου εύχομαι τα καλύτερα στην καριέρα σου, αλλά και για τη φετινή σεζόν", άκουσε ο Μπονγκοντά να του λέει στο αυτί ο Ζιντάν με τη λήξη του ματς, όμως ο θαυμασμός του "Ζιζού" δεν σταμάτησε εκεί. Την επόμενη ακριβώς ημέρα, στις 26 Γενάρη, ο Γάλλος πήρε τηλέφωνο τον Βέλγο εξτρέμ με τις ρίζες από το Κονγκό και του είπε: "Να ξέρεις ότι σε παρακολουθώ και σε εκτιμώ απεριόριστα. Μου αρέσει το στυλ σου".

Όπως γίνεται αντιληπτό, έπειτα από αυτό το διπλό ευτυχές γεγονός ο Μπονγκοντά ...πετούσε στα σύννεφα και πίστεψε ακόμα περισσότερο στον εαυτό του.

Όμως, με τα καλύτερα λόγια για την αξία του Μπονγκοντά μιλάει όπου βρεθεί και όπου σταθεί ο πρώτος προπονητής που ανακάλυψε το ταλέντο του στο Βέλγιο και δεν είναι άλλος από τον τεχνικό της Ζούλτε Βάρεγκεμ, Φράνκι Ντιούρι.

"Είναι από τους πιο εκρηκτικούς παίκτες που έχουν περάσει από την ομάδα μας, με απίστευτη επιτάχυνση και σπάνια ποιότητα για την ηλικία του. Αν και χρησιμοποιεί με την ίδια άνεση και τα δύο του πόδια, το αριστερό του θεωρείται το ...καλλιτεχνικό και εκείνο που τον κάνει να ξεχωρίζει. Επίσης, η ταχύτητά του, η τεχνική και η κοφτή του ντρίμπλα. Μπορεί να κάνει τη διαφορά και το απρόβλεπτο σε μικρούς χώρους.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Θέλτα ήρθε και τον ζήτησε σε ηλικία 19 ετών. Δεν ήταν δύσκολο να φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο και σίγουρα, η Θέλτα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Οπότε ήταν δύσκολο για μας να τον κρατήσουμε", έχει δηλώσει για τον Μπονγκοντά ο έμπειρος προπονητής και πλέον, το μόνο που μένει είναι να ανακαλύψουν όλα τα παραπάνω και οι Ελληνες φίλαθλοι, με μια πιθανή μετακόμιση του Βέλγου "ζογκλέρ" στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας...
Πηγή: sportdog.gr


Πηγή: http://ift.tt/2t1v4mX
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top