ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Αποφασισμένος να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για σέντερ φορ - θωρηκτό είναι ο πρόεδρος των Ερυθρολεύκων. Ποια "τσουχτερά" ονόματα είναι στην "ερυθρόλευκη" λίστα;


Καθώς μπήκαμε στην τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου και σε περίπου ένα μήνα ο Ολυμπιακός μπαίνει στη "μάχη" των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, η άμεση μεταγραφική ενίσχυση μοιάζει να είναι επιτακτική για τους Ερυθρολεύκους, οι οποίοι ασχολούνται με αρκετές περιπτώσεις παικτών από το εξωτερικό.
Ένας από αυτούς είναι ο Μεχντί Καρσελά, ο Μαροκινός εξτρέμ για τον οποίο σας έχουμε ενημερώσει πρόσφατα ότι οι Πειραιώτες το παλεύουν παρά τις αρκετές δυσκολίες, μιας και ο παίκτης έχει ως τελευταία επιλογή στην καριέρα του το ελληνικό πρωτάθλημα.
Παράλληλα, οι πρωταθλητές Ελλάδος καλούνται να αποκτήσουν επιθετικό μετά την αποτυχία της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Ντιεμερσί Μποκανί, ο οποίος "κόπηκε" στις ιατρικές εξετάσεις.
Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Εμενίκε της Φενέρμπαχτσε είναι ένας στόχος που βρίσκεται ψηλά στην "ερυθρόλευκη" λίστα. Ο Νιγηριανός σέντερ φορ έχει κάνει αξιόλογη καριέρα στην Τουρκία, αλλά φαίνεται να έχει κλείσει τον κύκλο του στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Ο Εμενίκε βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Φενέρ και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τον πάρει ως δανεικό, όπως πήγε να κάνει και με τον Μποκανί. Ένας ανασταλτικός παράγοντας στην περίπτωσή του είναι το γεγονός ότι έχει αρκετά υψηλό συμβόλαιο, μεγαλύτερο από του Μποκανί, ακόμα και από του Καρντόσο, ο οποίος αποκτήθηκε με το αζημίωτο πέρυσι.
Κατά τα άλλα, σε "ερυθρόλευκα" Μέσα παίζει πολύ το όνομα του Μπέντζαμιν Μουκαντζό, που μένει ελεύθερος από τη Λοριάν. Πρόκειται σίγουρα για εξαιρετική περίπτωση παίκτη που αγωνίζεται κυρίως ως εξτρέμ, αλλά μπορεί να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης.
Ο Καμερουνέζος παίκτης αναμένεται να είναι αρκετά περιζήτητος, με δεδομένο ότι έκανε πολύ καλή σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα (13 γκολ σε 25 συμμετοχές) και είναι εν ενεργεία αρχηγός της εθνικής Καμερούν.
Πάντως, αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι η μεγάλη επιθυμία του Χάσι να αποκτηθεί ένας πολύ δυναμικός επιθετικός για τη γραμμή κρούσης, καθώς αυτό είναι το στυλ φορ που του αρέσει να παίζει στην κορυφή κι αν κρίνουμε από τους υποψήφιους στόχους, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον ικανοποιήσει.
Πηγή: sportdog.gr


Πηγή: http://ift.tt/2t5Vw1E
loading...
 
Top