ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
«Γι αυτό ξεκίνησαν να τον πλησιάζουν οι παίκτες γιατί έμαθαν…»

Έχουμε βαρεθεί να τον βλέπουμε, έχει πάρει σβάρνα όλες τις εκπομπές. Κι όμως ακόμα μας δίνει υλικό για να μπορούμε και εμείς να σχολιάζουμε!

Ο μάνατζερ ράγκμπι της καρδιάς μας μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι αντοχής του Σκαι έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, έχει αποκαλύψει πολλά και θα αποκαλύψει ακόμα περισσότερα όσο περνάει ο καιρός!

Έτσι και σήμερα, που ξεκίνησε η εκπομπή η παρουσιάστρια ρώτησε τον μάνατζερ ράγκμπι τι άποψη έχει για τις δύο ομάδες που ενώθηκαν. Τον ρώτησε λοιπόν, τι πιστεύει, πως θα προκύψει αυτή η ένωση. Τι το θέλε;

Ο Πάνος Αργιανίδης είπε: «Οι κινήσεις που κάνει ο Τσάνγκ, με τον Μάριο για αρχή και ο Κωνσταντίνος, όχι ακόμα αλλά θα το εκφράσει, ακολουθούν σωστά μια στρατηγική …» ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΒΟΜΒΑ!!! Ο πρώην παίκτης των «Μαχητών» μας αποκάλυψε ότι πριν φύγει είχε δώσει τις οδηγίες του για το πως να συμπεριφερθούν οι παίκτες με την ένωση. Είπε λοιπόν, «Εγώ αυτό που πιστεύω ότι θα προκύψει, γιατί έχουμε συζητήσει με τα παιδιά πριν αποχωρήσω είναι ότι θα προσεγγίσουν τον Αγγελόπουλο…»

Δείτε το βίντεο και απολαύστε τον!

Πηγή: youweekly.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top