ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επιστρέψει η ομάδα με πούλμαν έχει προκαλέσει πολλά και διαφορετικά σχόλια. Αλλα είναι οργισμένα, άλλα χλευαστικά ενώ κάποια δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός με τέτοιες αποφάσεις δεν μπορεί να είναι μια ομάδα την οποία θα εμπιστεύονται στο εξής παίκτες και προπονητές...



O πρόεδρος της ULEB, Τόμας Σπίγκελ ειρωνεύτηκε την τιμωρητική απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος ακύρωσε τα αεροπορικά εισιτήρια της ομάδας και ζήτησε να επιστρέψουν με πούλμαν από την Πόλη στην Αθήνα.


Σε τιτίβισμά του αναφέρει ειρωνικά πως σίγουρα αυτή η απόφαση θα προσελκύσει πολλούς παίκτες και προπονητές στο μέλλον στην ομάδα. 


Αλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι στο πούλμαν δεν επιβιβάστηκαν οι Τζέιμς, Γκάμπριελ, Φώτσης αδιαφορώντας για το ρίσκο που παίρνουν καθώς το συμβόλαιό τους λήγει φέτος. Ούτε ο Σίνγκλετον ακολούθησε που έχει 1+1.



Οταν θα αφιχθεί η ομάδα θα υπάρξει σύσκεψη με μέλη της διοίκησης, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Τσάβι Πασκουάλ. Σε αυτή αναμένεται να αποφασιστεί η τιμωρία των τεσσάρων και οι επόμενες κινήσεις της ομάδας που σαφέστατα διανύει περίοδο σοβαρής κρίσης.


Σε κάθε περίπτωση οι Γκάμπριελ και Τζέιμς απολάμβαναν το χάμπουργκέρ τους στο Mall της Πόλης και τσέκαραν τα social media.



Το χρονικό του θέματος που απασχόλησε όλα τα media της Ευρώπης   


Ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος ήταν και ο πρώτος παίκτης που αντέδρασε στο άκουσμα της απόφασης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επιστρέψει η "πράσινη" αποστολή με το πούλμαν,  ο Κρις Σίνγκλετον, ο Κένι Γκάμπριελ και ο Αντώνης Φώτσης ήταν οι τέσσερις παίκτες που αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο πούλμαν της επιστροφής από Κωνσταντινούπολη και θα γυρίσουν μόνοι τους αεροπορικώς.



Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, και οι συνεργατές του Καταλανού τεχνικού επιβιβάστηκαν κανονικά στο πούλμαν, το οποίο ξεκίνησε με προορισμό την Αθήνα.


Όσον αφορά τους τέσσερις παίκτες, αναμένεται να τιμωρηθούν για την... επανάσταση τους. Οι άνθρωποι της διοίκησης και ο Τσάβι Πασκουάλ θα συζητήσουν για το μέλλον των τριών Αμερικανών και πολύπειρου Έλληνα φόργουορντ.


Η απόφαση του Γιαννακόπουλου και οι αντιδράσεις


Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε την απόφαση να επιστρέψει η αποστολή του Παναθηναϊκού από την Πόλη με πούλμαν κι όχι με αεροπλάνο. Αυτή ήταν η τιμωρία του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού στην ομάδα, για τις τραγικές εμφανίσεις της κόντρα στους Τούρκους.


Ο ισχυρός άνδρας του "τριφυλλιού" έδωσε εντολή να ακυρωθούν τα αεροπορικά εισιτήρια, προκαλώντας την αντίδραση ορισμένων παικτών της ομάδας, πράγμα φυσικό μιας και η "πράσινη" αποστολή θα πρέπει να διανύσει οδικώς 1.097 χιλιόμετρα. Αυτό σημαίνει πως θα βρίσκεται στο πούλμαν για κάτι παραπάνω από 11 ώρες, χωρίς να υπολογίζονται οι απαραίτητες στάσεις που θα γίνουν.


Μερικοί παίκτες, λοιπόν, αντέδρασαν, ενημερώνοντας τους ανθρώπους της διοίκησης πως δεν πρόκειται να επιστρέψουν με πούλμαν, αλλά θα ταξιδέψουν με αεροπλάνο.


Σύμφωνα με την El Mundo Deportivo, αυτός που ξεκίνησε την... επανάσταση ήταν ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος αντέδρασε έντονα στο άκουσμα της είδησης της επιστροφής με πούλμαν.


Πηγή: newsit.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top