ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Τίποτα δεν πήγε καλά για τους Πειραιώτες κόντρα στην ΑΕΚ. Τι έκανε λάθος ο Έλληνας κόουτς και ποιοι απογοήτευσαν;

O Oλυμπιακός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων στον ημιτελικό με την ΑΕΚ και ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας, αποτέλεσμα που του δίνει ελάχιστες ελπίδες για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν το γεγονός ότι δεν ήταν τόσο «ομάδα» όσο οι αντίπαλοί τους, την κακή μέρα στην οποία βρέθηκαν πολλά από τα ατού τους, αλλά και κάποιες ατυχείς εμπνεύσεις του Τάκη Λεμονή.

Ουσιαστικά, οι Πειραιώτες δεν ήταν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης καλύτεροι της ΑΕΚ, παρά μόνο σε 2-3 διαστήματα που προέκυψαν από ατομικά ξεσπάσματα. Η Ένωση μπορεί να μην ήταν ορμητική, αλλά έδειχνε να έχει συγκεκριμένο πλάνο, λειτούργησε άψογα στο να ρίξει τον ρυθμό, κάτι που ήταν από τους βασικούς της στόχους, ενώ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα αμυντικά.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός έμοιαζε να είναι ομάδα χωρίς σχέδιο στο γήπεδο, η οποία τα περίμενε όλα από τις ατομικές εξάρσεις των παικτών της. Ο μόνος που «τράβηξε» ήταν ο Μάριν, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο εξαφανίστηκε. Αυτή η εξέλιξη σε συνδυασμό με την κάκιστη απόδοση των Φορτούνη και Σεμπά έκαναν τους «ερυθρόλευκους» παντελώς ακίνδυνους. Ο Λεμονής έβγαλε τον Μάριν και πέρασε στη θέση του ένα «οκτάρι», τον Μάρτινς, αλλά κράτησε μέχρι τέλους στο ματς τον αρνητικό Φορτούνη, ενώ είχε στον πάγκο τον Τσόρι.

Η δε έμπνευση του Έλληνα τεχνικού να βάλει τον Καμπιάσο στη θέση του Ανδρούτσου δεν του βγήκε καθόλου, αφού ο Αργεντινός δεν μπόρεσε να βοηθήσει οργανωτικά. Ο φιλότιμος -αλλά άτεχνος- Ρομαό δεν μπορούσε να τα κάνει όλα μόνος του και η ομάδα κόπηκε στη μέση.

Για το τέλος, αφήσαμε το προφανές, δηλαδή την τεράστια αδυναμία του Ολυμπιακού στις στημένες φάσεις, από τις οποίες άλλωστε δέχθηκε και τα δυο γκολ. Πραγματικά, οι αντιδράσεις της άμυνας σε αυτές τις φάσεις ήταν το λιγότερο… αστείες!

Πηγή: sportdog.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top