ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, στην πλειοψηφία τους, στήριξαν την ομάδα παρά την ήττα από την ΑΕΚ. Ωστόσο, υπήρχε μεγάλη γκρίνια για έναν συγκεκριμένο παίκτη!
Ο Ολυμπιακός παίζοντας καλά μόνο για ένα ημίχρονο, ηττήθηκε με 2-1 από την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, όσον αφορά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Το αποτέλεσμα όπως ήταν λογικό, απογοήτευσε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, ωστόσο στο φινάλε υπήρξαν ελάχιστες αποδοκιμασίες.

ΤΗ στιγμή που η Θύρα 7 είχε στήσει το δικό της… πάρτι, κάποιοι λίγοι αποδοκίμασαν, ωστόσο η πλειοψηφία των φιλάθλων του Ολυμπιακού, δεν είχε άσχημη αντίδραση. Παρόλα αυτά, υπήρχε και στο αποψινό ντέρμπι, ένας παίκτης των Πρωταθλητών, που από πολύ νωρίς είχε μπει στο στόχαστρο της εξέδρας.

Αναφερόμαστε στον Ντα Κόστα, ο οποίος και σήμερα… άκουσε πολλά από την κερκίδα, καθώς ως γνωστόν δεν είναι και από τα «αγαπημένα παιδιά» των Ολυμπιακών. Ο Μαροκινός άκουγε «γαλλικά» σε κάθε του επαφή με την μπάλα, ενώ όταν έκανε λάθος, όλο το γήπεδο σηκωνόταν στο πόδι.

Μπορεί λοιπόν σήμερα, συνολικά ο κόσμος, να ήταν δίπλα στην ομάδα του Ολυμπιακού και να τους στήριξε παρά το γρήγορο γκολ του Αραούχο και παρά την… ψυχρολουσία του 1-2, ωστόσο ο Ντα Κόστα δεν γλίτωσε πάλι τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του!
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top