ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Ο Richard Sandrak, γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1992. Ο πατέρας του Pavel, ήταν πρωταθλητής πολεμικών τεχνών και η μητέρα του, ασχολούνταν με το αερόμπικ. Θα μπορούσαμε να πούμε, ότι το μικρό αγόρι από την Ουκρανία γεννήθηκε μέσα στη γυμναστική.



Το 1994, ο Pavel μάζεψε την οικογένειά του και μετακόμισε στην Πενσυλβάνια. Όταν ο Richard έγινε 2 ετών, ξεκίνησε αυστηρή εκπαίδευση παράλληλα με τον Pavel, ο οποίος δίδαξε το γιο ό, τι ήξερε για την άρση βαρών. Λίγα χρόνια αργότερα, η οικογένεια Sandrak μετακόμισε στην Καλιφόρνια. Εκεί, συνάντησε έναν εκπαιδευτή που ονομάζεται Frank Giardina και τον προσέλαβε ως μέντορα για τον Richard.

Από τότε που ο Richard επικεντρώθηκε στην εκπαίδευση, δεν ζούσε μια «φυσιολογική» παιδική ηλικία. Σύμφωνα με τη Wikipedia, ο Richard περνούσε όλο του το χρόνο παρέα με τον Pavel. Κάθε μέρα, έκανε 600 push-ups και sit-ups, μαζί με 300 κοιλιακούς. Ο Pavel είχε απαγορεύσει αυστηρά στο Richard να καταναλώνει ζαχαρούχα ή λιπαρά τρόφιμα.

Στην ηλικία των οκτώ, οι μύες του Richard τον έκαναν διάσημο. Απέκτησε ακόμη και το παρατσούκλι «Μικρός Ηρακλής.»

Αλλά ο Frank τελικά, εγκατέλειψε την συνεργασία του με τον Richard υποστηρίζοντας ότι η ανατροφή αυτού του παιδιού, ήταν «εγκληματική». Ωστόσο, ο Richard είπε ότι ο πατέρας του ποτέ δεν τον ανάγκασε να κάνει bodybuilding και ότι αυτό ήταν κάτι που ο ίδιος ήθελε να κάνει.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον Richard, ο οποίος είναι τώρα 24 ετών και εργάζεται ως κασκαντέρ στα Universal Studios. Απλά, μοιάζει πολύ διαφορετικός από ό, τι ήταν στο παρελθόν.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top