ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα στο Survivor; Υπάρχουν πολλά που οι τηλεοπτικές κάμερες δεν έχουν δείξει.

Την ώρα που οι παίκτες... λιμοκτονούν στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, ο Σάκης Τανιμανίδης απολαμβάνει τις ανέσεις που του προσφέρει το πολυτελές δωμάτιο στο οποίο διαμένει.

Όμορφα πρωινά, χλιαρά ντους, γεύματα με πρωτεΐνη... Κάθε πρωί λοιπόν ο παρουσιαστής του «Survivor» σηκώνεται με την ανατολή του ήλιου για να γυμναστεί, να τρέξει στην αμμουδιά, να ρίξει και μια βουτιά στον ωκεανό. Λίγο πριν από την έναρξη των γυρισμάτων των δοκιμασιών, ζητά από την παραγωγή να διαγωνιστεί και ο ίδιος στα παιχνίδια, ώστε να ξέρει από πρώτο χέρι τον βαθμό δυσκολίας τον οποίο καλούνται να αντιμετωπίσουν οι παίκτες.

Μπορεί το νερό να το έχουν οι παίκτες σε αφθονία, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με το φαγητό. Οι προμήθειες που τους δίνονται είναι λιγοστές, ένα κιλό ρύζι, μισό κιλό αλεύρι και ένα λίτρο λάδι την εβδομάδα στην κάθε εβδομάδα. Από εκεί και πέρα θα πρέπει είτε να κερδίσουν δοκιμασία για να πάρουν το έπαθλο φαγητού, είτε να ψάξουν και να βρουν τροφή. Οι διαγωνιζόμενοι είχαν ενημερωθεί από πριν για τα ψάρια της περιοχής και ποια πρέπει να αποφεύγουν όταν ψαρεύουν. 

Αν όμως κάποια στιγμή ένας παίκτης πάει να φάει κάτι που θα του κάνει κακό, οι έμπειροι cameramen κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Επιπλέον, κάθε φορά που η παραγωγή διαπιστώνει πως υπάρχει θέμα πεσμένου ηθικού ή ασιτίας, το φαγητό που δίνεται ως έπαθλο υποδεικνύεται πιο πλούσιο (ρύζι ή μέλι).

Συνθήκες υγιεινής

Οι παίκτες έχουν ορίσει συγκεκριμένα σημεία σε κάθε παραλία ώστε να κάνουν τη φυσική τους ανάγκη. Μάλιστα τους χορηγείται και χαρτί τουαλέτας, αφού μπορεί να ζουν σε αντίξοες συνθήκες, η παραγωγή όμως έχει φροντίσει να τους εξασφαλίσει αξιοπρεπή παραμονή και διαβίωση. Για τον λόγο αυτόν υπάρχουν και μέρη με γλυκό νερό, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν το μπάνιο τους.

Ιδιαίτερη φροντίδα έχει προβλεφθεί και για τις κοπέλες του παιχνιδιού, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν κανονικά στα αγωνίσματα και τις δύσκολες ημέρες του μήνα.

Ιατρική παρακολούθηση

Κοντά στους παίκτες βρίσκεται πάντα ένας γιατρός σε αναμονή, ώστε αν συμβεί κάτι να τους παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Στην περίπτωση της Μαριάννας Καλλέργη, που αντιμετώπισε υψηλό πυρετό, της δόθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες με αντιπυρετικά. Και φυσικά πριν από την άφιξη τους στο νησί εμβολιάστηκαν όλοι τους, ώστε να μην τεθεί ζήτημα με την υγεία τους.

Πηγή: Τηλέραμα
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top