ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ο πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Πολ Μπάρελ, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα και ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να παντρευτεί τον σύντροφό του, εννέα μήνες μετά το διαζύγιό του από την επί 32 χρόνια σύζυγό του.

Ο 58χρονος Μπάρελ, που ζει σήμερα στο Τσεσάιρ και εργάζεται ως ανθοπώλης, θα παντρευτεί τον δικηγόρο σύντροφό του Γκράχαμ Κούπερ τον επόμενο μήνα,.

Πατέρας δύο παιδιών, ο Μπάρελ χώρισε πέρσι από την σύζυγό του Μαρία και πιστεύεται πως η ανακοίνωση του γάμου του είναι η πρώτη παραδοχή του πως είναι ομοφυλόφιλος. Οι δυο γιοι του, 27 και 24 ετών, αναμένεται να ταξιδέψουν από τις ΗΠΑ για να παραστούν στον γάμο του πατέρα τους.
jsfshsgf3
Ο 58χρονος εργάστηκε ως μπάτλερ της Πριγκίπισσας Νταϊάνα για δέκα χρόνια και λέγεται πως τον θεωρούσε «τον βράχο της».

Ο Μπάρελ δεν έχει μιλήσει ποτέ δημόσια για τη σεξουαλικότητά του- πριν την ανακοίνωση του γάμου του. Ωστόσο πηγή του περιβάλλοντός του αποκάλυψε πως είχε εξομολογηθεί τις σκέψεις του στην «ιδιαίτερη» φίλη του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

«Οι φίλοι και η οικογένειά του ήξεραν αλλά για πολύ καιρό εκείνος το κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό. Το είχε όμως μοιραστεί με την Νταϊάνα όταν δούλευε για εκείνη επειδή ήταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο. Εκείνη την εποχή, εκείνη ήταν η μόνη γυναίκα την οποία ένιωθε πως μπορούσε να εμπιστευτεί» τόνισε στην εφημερίδα Sun.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Πολ και η σύζυγός του ανακοίνωσαν πέρσι το διαζύγιό τους αλλά πιστεύεται πως ζούσαν χωριστά για αρκετό καιρό πριν τον χωρισμό τους. Εκείνος έμεινε στο Τσεσάιρ και η Μαρία στη Φλόριντα.
jsfshsgf2
Το ζευγάρι παντρεύτηκε όταν και οι δύο εργάζονταν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου η Μαρία ήταν οικονόμος του Δούκα του Εδιμβούργου. Μάλιστα, ενώ η παράδοση θέλει τον έναν από τους δύο να παραιτείται από τη δουλειά του για τη Βασιλική Οικογένεια, η βασίλισσα έκανε για τους δυο τους μια εξαίρεση, επιτρέποντάς τους να μείνουν και οι δύο στην υπηρεσία τους.

Ο Μπάρελ άρχισε να εργάζεται για την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον πρίγκιπα Κάρολο στο Highgrove House το 1987 και παρέμεινε έως τον θάνατο της Νταϊάνα το 1997. Το 2003 κυκλοφόρησε το βιβλίο «A Royal Duty», στο οποίο περιέγραφε με λεπτομέρειες το πώς περνούσε με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας και περιέλαβε και γράμματα της Νταϊάνα προς τον ίδιο.

Στο βιβλίο, που οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι είχαν χαρακτηρίσει «προδοσία», έγραφε πως η Νταϊάνα τον χαρακτήριζε τον «βράχο» της και «τον μόνο άνδρα που μπορούσε να εμπιστευτεί».
jsfshsgf1
Πηγή: newsbeast.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top