ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Μία γυναίκα που έκοψε ένα τατουάζ με νυστέρι και το έστειλε στον πρώην της, έκοψε το μικρό της δάχτυλο επειδή απλά “το ήθελε”. Η Torz Reynolds, 30, από το Essex, έκοψε το μικρό της δάχτυλο με κόφτη και ανέβασε την σοκαριστική φωτογραφία του χεριού της στην σελίδα της στο Facebook.

Η Reynolds είπε πως δεν το έκανε για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, πέρα από το ότι θεώρησε ότι θα “φαίνεται όμορφο.” Από τότε δηλώνει πως είναι πολύ χαρούμενη με την νέα της εμφάνιση και σε μία πρόσφατη φωτογραφία έγραψε: “Αναρρώνει πολύ καλά και το λατρεύω!”

Ωστόσο, ενώ η Ms Reynolds είναι ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα της DIY επέμβασης – δεν νιώθουν όλοι το ίδιο. Πολλοί από τους ακόλουθούς της λένε πως η απόφασή της ήταν “τρελή”, “αηδιαστική” και “χαζή.”

Ms Reynolds said she was really pleased with her operation and that she decided to chop her finger off because she 'wanted to' (pictured, a Facebook post after the op)Ms Reynolds hit back at critics who slammed her body modification as 'disgusting' and 'crazy'
Σε ένα παραλήρημα στην σελίδα της, η Ms Reynolds απάντησε: “Αυτά τα κάνω σε μένα. Δεν είναι ότι χτύπησα κάποιον άλλον. Τα καταγράφω γιατί θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου με τους φίλους μου.”
Ενώ η τελευταία της απόφαση είναι σοκαριστική, δεν είναι η πρώτη της φορά που κάνει μία τροποποίηση στο σώμα της.

Ms Reynolds spent an hour and a half carefully slicing the skin around this tattoo from her arm
Είχε βγάλει με νυστέρι ένα τατουάζ από το χέρι της, που έγραφε το όνομα του πρώην της, επειδή την απάτησε. Το 2014, έμαθε πως συζούσε για 6 μήνες με μία άλλη γυναίκα, παρόλο που της είχε πει πως θα πήγαινε στην Αλάσκα για δουλειά.
Ms Reynolds then put the gruesome slice of skin in a package and sent it to her ex (pictured)

Αφού το έκοψε, έβαλε το δέρμα της σε ένα βάζο, το τύλιξε με φιόγκο και του το έστειλε.

The body piercer said that the DIY operation did not hurt until after the skin was hacked off
Είπε: “Το τύλιξα έτσι ώστε να φαίνεται σαν δώρο. Χρησιμοποίησα και διαφορετικό γραφικό χαρακτήρα για να μην καταλάβει πως ήμουν εγώ. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς αντέδρασε, αλλά θα ήθελα να μπορούσα να το δω.”
Πηγή: fanpage.gr
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top