ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Είναι μαζί δεκατέσσερα χρόνια και από τη στιγμή που έγιναν πρώτη φορά γονείς ξεκίνησαν τα σενάρια για τον γάμο τους.
Από τότε κάθε χρόνο οι φήμες πως θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας γίνονταν πρωτοσέλιδο.
Αυτή τη φορά όμως είναι γεγονός! Η Κάτια Ζυγούλη θα ντυθεί νύφη στο πλευρό του Σάκη Ρουβά το καλοκαίρι. Το πιο σημαντικό αλλά και συγκινητικό θα είναι η παρουσία των τεσσάρων παιδιών τους, που θα ντυθούν παρανυφάκια. Μάλιστα, η μεγαλύτερη τους κόρη, η Αναστασία, είναι εκείνη που επέμενε τα τελευταία χρόνια να δει τους γονείς της να παντρεύονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret», αν και το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο λαμπερά στην Ελλάδα, ο γάμος τους δεν θα έχει «παραπανίσια» λάμψη, ούτε θα γίνει μέσα στη χλιδή. Άλλωστε, η νύφη, που κανονίζει όλες τις λεπτομέρειες, είναι μια γυναίκα που της αρέσουν τα απλά και λιτά πράγματα, κάτι που φαίνεται όλα αυτά τα χρόνια και από τις δημόσιες εμφανίσεις της.
Επιλέγει πάντα να ντύνεται κομψά και απλά, χωρίς υπερβολές, και να γοητεύει! Από την άλλη, ο
Σάκης της έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, καθώς η αγαπημένη του γνωρίζει καλά και τα δικά του «θέλω». Έτσι, μέχρι αυτή τη στιγμή η επιθυμία τους είναι ο γάμος να γίνει τέλη Ιουνίου, όταν θα έχει ξεμπερδέψει ο Έλληνας ποπ σταρ με τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις του όσο και με την ηχογράφηση των νέων του τραγουδιών, που γίνεται, αυτή την περίοδο.
Επίσης τον Ιούνιο οι πολύ δικοί τους άνθρωποι θα βρίσκονται στην Αθήνα. Τις επόμενες μέρες, η Κάτια θα ξεκινήσει να ψάχνει νυφικό μαζί με την κολλητή, της φίλη, Σοφία Χρυσοχοΐδου, ενώ, όπως μας είπε φιλικό της πρόσωπο: «Έχει ήδη αποφασίσει πώς το θέλει και θα θυμίζει νυφικό-φόρεμα». Το ζευγάρι δεν θα κάνει το καθιερωμένο «καθιστό» τραπέζι μετά τον γάμο, αλλά οι καλεσμένοι θα βρεθούν σε ένα μεγάλο πάρτι και φυσικά με τον Σάκη να πιάνει το μικρόφωνο.
Αν και ακόμα δεν έχουν κλείσει την εκκλησία, η θάλασσα είναι ένα στοιχείο που θέλουν και οι δύο. Τα άτομα θα είναι πολλά, αφού η αρχική τους σκέψη να παντρευτούν σε στενό οικογενειακό κύκλο ναυάγησε, καθώς έχουν πολλά αγαπημένα πρόσωπα που ανυπομονούν να μοιραστούν αυτή τη χαρά μαζί τους! Έτσι, οι καλεσμένοι θα είναι παραπάνω από όσους είχαν αρχικά υπολογίσει.
Πηγή: Secret
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top