ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Κάθε γονιός φοβάται μην κάνει λάθος και αυτό δεν αφορά μόνο τα μεγάλα λάθη. Ο χειρότερος εφιάλτης του όμως είναι να χάσει τα παιδιά του. Για μία μαμά από το Cambridgeshire, ο εφιάλτης αυτός έγινε πραγματικότητα όταν έκανε κάτι που οι περισσότεροι έχουμε κάνει.

Η μητέρα αυτή, που παραμένει ανώνυμη, έχασε τα δυο της παιδιά επειδή δεν άκουσε μία σημαντική συμβουλή. Ποια είναι αυτή; Το να μην αφήνουμε τα παιδιά μας να κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι με μας.

Οι κοινωνικοί λειτουργοί ανησύχησαν όταν είδαν μελανιές και στα δυο της παιδιά. Έτσι, συμβούλεψαν και τους δύο γονείς να σταματήσουν να κοιμούνται μαζί τους στο ίδιο κρεβάτι, αλλά εκείνοι δεν τους άκουσαν.

Ένας δικαστής λέει πως πιστεύει ότι οι μελανιές αυτές δεν έγιναν σκόπιμα, αλλά και πάλι οι γονείς είναι υπεύθυνοι γι’αυτές. Ο νεαρός της γιος έσπασε τον καρπό του και είχε πολλές μελανιές όταν ήταν μόλις μηνών.

“Μπορεί να μην κακοποιεί συνειδητά τα παιδιά της, αλλά το κάνει ενώ κοιμάται. Επίσης, έχει δείξει σημάδια πως είναι από τις μητέρες που νομίζουν πως έχουν πάντα δίκιο, χωρίς να ακούνε τις συμβουλές των άλλων.”

Τα παιδιά απομακρύνθηκαν από τους γονείς τους και δόθηκαν για υιοθεσία, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστή. Ο λόγος είναι πως παρά το ότι είχαν προειδοποιηθεί επανειλημμένα από ειδικούς, από την γέννηση ακόμα του πρώτου της παιδιού, εκείνοι συνέχισαν να κοιμούνται μαζί τους.

Η όλη ιστορία είναι παράξενη και φαίνεται πως δεν αποκαλύπτουν κάποια στοιχεία που θα ξεκαθάριζαν την κατάσταση. Πάντως είναι τρομακτικό το ότι μπορεί να σου πάρουν τα παιδιά λόγω κάτι τόσο απλού.
Πηγή; fanpage.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top