ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Τι συνέβη χθες στα επίσημα του ΟΑΚΑ; Ποιοι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων "έβγαλαν μάτια" και σε ποιους; Αυτό το ρεπορτάζ δε θα το διαβάσετε πουθενά!

Πολλοί σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων βρέθηκαν χθες στο ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσουν από κοντά το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν όλες οι πληροφορίες, τα περισσότερα "μάτια" -και ειδικά της Βέρντερ Βρέμης- ήταν για χάρη των μικρών των Ερυθρολεύκων, οι οποίοι, πάντως, δεν μπόρεσαν να δείξουν πολλά πράγματα, μιας και πέρασαν στο παιχνίδι ως αλλαγή κι ενώ οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με 10 παίκτες κάτω από δύσκολες συνθήκες. 

Πάντως, όσον αφορά τα όσα έχουν γραφτεί περί scouting της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Παναγιώτη Ρέτσο, να επαναλάβουμε ότι ο συγκεκριμένος "κατάσκοπος" της αγγλικής ομάδας (Μπούντιμις Βούγιασιτς) δε βρίσκεται στην Ελλάδα μόνο για τον μικρό του Ολυμπιακού, αλλά γενικότερα για να παρακολουθήσει ταλέντα του ελληνικού πρωταθλήματος, μιας και βρέθηκε και στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, αλλά και στο Περιστέρι το Σάββατο.

Παράλληλα, η Φέγενορντ, που βρέθηκε επίσης στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου, ψάχνεται μόνο για δεξιό εξτρέμ, οποτέ το πιο πιθανό είναι να έχει βάλει στο μάτι τον Μανθάτη, ή και τον Σεμπά, ο οποίος είναι με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης των πρωταθλητών αυτή τη σεζόν.

Πάντως, στο στόχαστρο των σκάουτερς δε θα μπορούσαν να μην είναι και παίκτες της Ένωσης. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Σκύλος, η Γάνδη ήρθε για να δει πάλι τον Γιόχανσον, ο οποίος, βέβαια, αγωνίστηκε ως αλλαγή, αλλά και τον Σιμόες, που ήταν από τους κορυφαίους των Κιτρινόμαυρων και ενδεχομένως μετά τη χθεσινή του εμφάνιση να κέρδισε πολλούς πόντους. Εξάλλου, οι Βέλγοι ψάχνουν για τρεχαλατζή 6άρι, με καλή πρώτη πάσα, και σε αυτό ο Πορτογάλος μέσος είναι ταμάμ.

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top