ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Γνωρίζατε ότι ακόμα και ειδικοί επαγγελματίες αισθητικοί δυσκολεύονται να εφαρμόσουν σωστά τις σκιές ματιών;

Μία αισθητικός, η Stephanie, μας δείχνει τον σωστό τρόπο για να εφαρμόσουμε σωστά τις σκιές μας. 

1. Βάση
Η Stephanie τονίζει ότι η βάση είναι το πιο βασικό βήμα για να πετύχουμε το τέλειο μακιγιάζ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κονσίλερ ή μέικαπ. Στη συνέχεια, εφαρμόστε πούδρα για ένα ματ αποτέλεσμα.
2. Απλώστε στρατηγικά ιριδίζουσα σκιά
Η ιριδίζουσα σκιά μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μία εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά η εφαρμογή της είναι λίγο δύσκολη. Η Stephanie προτείνει να την εφαρμόσετε στις εσωτερικές γωνίες των ματιών και στη γωνία κάτω από το φρύδι. Έτσι θα αποκτήσετε ένα πιο «ανοιχτό» βλέμμα.
3. Δημιουργήστε τη πτύχωση
Αν θέλετε να αποκτήσετε «μεγάλα μάτια», τότε πρέπει να επεκτείνετε τη φυσική σας πτύχωση. Μπορείτε να το κάνετε εφαρμόζοντας ένα πιο σκούρο χρώμα στο άνω βλέφαρο. Απλώστε τη σκιά ελαφρώς προς τα πάνω με ένα μαλακό βουρτσάκι.
4. Χρησιμοποιήστε ένα πιο ανοιχτό χρώμα στο κάτω μέρος του ματιού
Πολλές γυναίκες μπαίνουν στον πειρασμό να χρησιμοποιήσουν μια πιο σκουρόχρωμη σκιά στο κάτω μέρος του ματιού, αλλά αυτό δημιουργεί ένα «σκληρό» βλέμμα. Αντίθετα, προτιμήστε ένα πιο ανοιχτό χρώμα σκιάς από αυτό που έχετε εφαρμόσει στο άνω βλέφαρο. Η Stephanie αναφέρει ότι αυτή η τεχνική θα «εξισορροπήσει το βλέμμα» και τα μάτια σας θα φαίνονται μεγαλύτερα και πιο ζωντανά.
5. Τονίστε την εσωτερική γραμμή των κάτω βλεφαρίδων
Αυτή η τεχνική θα τραβήξει όλη τη προσοχή στα μάτια σας. Αντί να τονίσετε το εξωτερικό περίγραμμα της γραμμής των βλεφαρίδων, τονίστε την εσωτερική γραμμή των άνω και κάτω βλεφαρίδων.
Δείτε τις διαφορές στο μακιγιάζ με τι πρέπει και δεν πρέπει να κάνετε, που προτείνει η αισθητικός. Η διαφορά είναι εμφανής! 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top