ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Οι εξελίξεις τρέχουν στον Ολυμπιακό και οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ είναι στην ημερήσια ατζέντα. Τι γίνεται στο λιμάνι για να χωρέσουν όλοι στο ρόστερ που θέλει ο Μπέντο; Αποκαλυπτικό παρασκήνιο.

Εκτός αποστολής από τρίτο σερί παιχνίδι του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα έμεινε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, κάτι που ξεσήκωσε... μίνι θύελλα αντιδράσεων σε μερίδα του Τύπου αλλά και στα social media, για τον τρόπο που σκέπτεται και λειτουργεί ο «εγωιστής» Μπέντο.

Μάλιστα, ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων δεν έκρυψε σε συνέντευξή του (που πραγματοποιήθηκε μία μέρα πριν ανακοινώσει την αποστολή για το ματς με την Ξάνθη και όχι ανήμερα, όπως εσφαλμένα θεωρήθηκε από πολλούς) ότι άλλοι μέσα από την ομάδα επέλεξαν και έκριναν ότι ο Ιρανός επιθετικός είναι ποιοτικός και αξίζει να μπει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αφήνοντας σαφέστατα να εννοηθεί πως δεν ήταν δική του απόφαση μια τέτοια μεταγραφή.

Μάλιστα, ήταν τέτοιος ο ντόρος που δημιουργήθηκε από αυτή την τοποθέτηση του Πορτογάλου, ώστε βγήκε σχεδόν μαινόμενος ο διευθυντής επικοινωνίας της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, να δηλώσει ότι «αν νομίζετε ότι θα δημιουργήσετε θέμα Μπέντο είστε γελασμένοι. Σας πονάει ο Μπέντο, σας πονάει και ο Καρίμ. Αφήστε ήσυχο τον Ολυμπιακό και τον Μπέντο».

Η πλήρης κάλυψη προς τον Πορτογάλο τεχνικό δεν γίνεται μόνο «για τους τύπους» και επειδή σήμερα έχει να δώσει ο Ολυμπιακός ένα πολύ κρίσιμο ματς για το πρωτάθλημα, αλλά και επειδή πράγματι, φαίνεται πως στο Λιμάνι δεν ανησυχούν ιδιαίτερα, σε πρώτη φάση, γι’ αυτόν τον παραγκωνισμό του Ανσαριφάρντ!

Κι αυτό γιατί όταν από τον Ολυμπιακό αποκτούσαν τον 26χρονο γνώριζαν πολύ καλά και την άποψη του προπονητή επί του θέματος, αλλά και το ότι όπως δεν συμφέρει την ομάδα να μένει ανενεργός ο Ιρανός, άλλο τόσο δεν συμφέρει να μπει στο... ψυγείο ο Οσκαρ Καρντόσο, ο οποίος αμείβεται με ένα καράβι λεφτά.

Συνεπώς, η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό όλοι προσπαθούν να ισορροπήσουν σε ένα τεντωμένο σχοινί και πως οι «κραυγές» του Τύπου και των οπαδών είναι εν πολλοίς υπερβολικές. Το ιδανικό για τους Πειραιώτες τη συγκεκριμένη στιγμή θα ήταν να εμφανιζόταν μια ομάδα να αναλάβει το συμβόλαιο του Καρντόσο και έτσι, τη θέση του να έπαιρνε ομαλά ο Ανσαριφάρντ.

Αυτό μάλιστα, είναι ένα σενάριο που θεωρητικά θα «παίζει» έως και την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, καθώς αποτελεί πια κοινό μυστικό πως από τον Ολυμπιακό δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα αν έφευγε για άλλες πολιτείες τώρα ο 33χρονος σέντερ φορ.
Το πρόβλημα είναι πως αν δεν φύγει ο Παραγουανός (κάτι που θεωρείται ως το πλέον πιθανό) θα πρέπει να αποχωρήσει ως δανεικός ο Ανσαριφάρντ, ώστε να συνεχίσει να έχει έναν αξιόλογο χρόνο συμμετοχής στην πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του! Αυτό είναι κάτι που δεν το έχουν αποκλείσει στο Λιμάνι και μάλιστα, ψιθυρίζεται όλο και πιο έντονα στον Ρέντη κάθε μέρα που περνά. Όμως για να φύγει δανεικός τώρα ο Ιρανός θα πρέπει να μην παίξει ούτε ένα ματς με τον Ολυμπιακό!

Ως γνωστόν, ο νόμος απαγορεύει στους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται σε περισσότερες από δύο ομάδες κάθε σεζόν και αν ο Ανσαριφάρντ φορέσει έστω και σε ένα επίσημο ματς την ερυθρόλευκη φανέλα, τότε δεν μπορεί να παίξει πουθενά άλλου για φέτος.
Οπότε το ότι αφήνει εκτός αποστολής τον Ανσαριφάρντ ο Μπέντο έχει και τη θετική του πλευρά, μια και ο παίκτης έχει το δικαίωμα να φύγει για έξι μήνες και να πάει σε άλλη ομάδα για να αγωνιστεί.

Ουσιαστικά, δηλαδή, ο Μπέντο εξυπηρετεί εν μέρει τα σχέδια της διοίκησης με το να μην συμπεριλαμβάνει καθόλου στα πλάνα του τον Ιρανό, ο οποίος σίγουρα από το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν θα μπορεί να επιστρέψει με σημαντικότερες πιθανότητες καθιέρωσης στο Λιμάνι, μιας και αναμένεται να υπάρξουν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας και σίγουρα και στην επιθετική γραμμή.

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top